23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODASaltele UltraFlex – eliminati somnul agitat si durerile de spate (P)

Saltele UltraFlex – eliminati somnul agitat si durerile de spate (P)

Inrolare trafic.ro

Dureri de cap, stres, alergii..ne trezim de multe ori dimineata ca si cand am fi dus un razboi cu noi insine toata noaptea si intreg corpul ne este in pioneze. Saltele moderne sunt concepute in urma tuturor cercetarilor ce s-au facut asupra problemelor experimentate in timpul somnului.

Alese cu atentie, saltelele pe care dormim, ofera o solutie stiintifica disconfortului resimtit pe parcursul noptii si problemelor aparute in urma lui. Orice alegere am face, atunci cand vine vorba de achizitionarea unei saltele este bine sa luam in calcul vârsta, greutatea si istoricul medical in dureri de spate/cervicale, probleme cu coloana etc.

Expertii recomanda pentru cei cu probleme de spate saltelele cu o grosime de 20 cm sau mai mult. Salteaua Sirena UltraFlex (20 cm) este recomandata pentru o sustinere perfecta a umerilor, bazinului si taliei. Saltele sunt comercializate de www.saltele-online.ro, cel mai mare comerciant de saltele online din Romania.

Salteaua Sirena UltraFlex a fost proiectata pentru a fi o saltea cu centrul ferm si o suprafata de contact elastica si confortabila. Este o saltea  ce rezista inclusiv la greutati mari (max 200 kg/persoana) si are o garantie de utilizare mare (10 ani).

Salteaua Sirena UltraFlex, pe care o gasiti pe magazinul online www.saltele-online.ro este realizata dintr-o singura placa compacta de UltraFlex HR cu grosimea de 20 cm.
Materialul HR presupune o elasticitate si o rezistenta pe termen indelungat, avand instalata si o banda de aerisire rapida 3D.

Materialul de acoperire al acestei saltele este intretesut cu fibre de argint.
Textilul de acoperire este realizat de DESLE CLAMA (Belgia) numarul unu in lume in realizarea de textile specializate pentru saltele. Astfel, salteaua dispune de o husa moale, placuta la atingere si rezistenta la intindere.

Magazinul online www.saltele-online.ro va pune la dispozitie peste 15 tipuri de saltele intr-o gama de 36 de tipodimensiuni. Apelati la reprezentantii magazinului pentru a va recomanda salteaua potrivita nevoilor dvs.

De asemenea, veti beneficia de transport gratuit daca sunteti din Bucuresti, iar saltelele pe care le veti regasi in cataloagele www.saltele-online.ro au certificat de calitate.

 

Citeste si:  FOTO 10 accesorii inedite pentru par

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: