25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea puternica pe care trebuie sa o rostesti in Saptamana Luminata

Rugaciunea puternica pe care trebuie sa o rostesti in Saptamana Luminata

Saptamana luminata este saptamana care urmeaza Pastelui si se spune ca in aceasta perioada rugaciunile rostite sunt mai puternice decat in restul anului, intrucat cerurile sunt deschise.

De aceea, daca iti doresti sa ai noroc sau pur si simplu vrei sa-ti fie iertate pacatele, rosteste cu incredere rugaciunea de mai jos, ce este recomandat a fi spusa doar in aceasta perioada.

„Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie. Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei daruieste-mi-l mie, sluga Ta. Asa, Doamne Imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad greselile mele si sa nu osandesc pe fratele meu. Ca binecuvantat esti Tu in vecii vecilor. Amin.

„Cel ce a inviat din morti, Hristos Adevaratul Dumnezeul nostru, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Sale si ale Preacuviosilor si de Dumnezeu purtatorilor parintilor nostri si ale tuturor sfintilor, sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe noi, ca un bun si de oameni iubitor.

„Bine esti cuvantat, Stapane Atottiitorule! Care ai luminat ziua cu lumina de soare si noaptea ai stralucit-o cu raze de foc. Care ne-ai invrednicit a trece lungimea zilei si a ne apropia de inceputurile noptii. Asculta rugaciunea noastra si a tot poporului Tau. Si ne iarta tuturor pacatele noastre cele de voie si cele fara de voie.

Citeste si:  Nelipsit de pe masa de Paste! Cum prepari drob de miel si de pasare, o reteta reinventata, dar super delicioasa

„Primeste rugaciunile noastre cele de seara si trimite multimea milei Tale si a indurarilor Tale peste mostenirea Ta. Ocroteste-ne cu sfintii Tai ingeri. Inarmeaza-ne cu armele dreptatii Tale. Ingradeste-ne cu adevarul Tau. Pazeste-ne cu puterea ta. Mantuieste-ne de toata primejdia, de tot viclesugul celui potrivnic.

„Si ne daruieste in aceasta seara cu noaptea ce vine si toate zilele vietii noastre desavarsit, cu pace, fara de pacate, fara sminteala si fara nalucire. Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor sfintilor, care Ti-au placut din veac.
Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: