22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care trebuie sa o spui sambata ca sa ti se...

Rugaciunea pe care trebuie sa o spui sambata ca sa ti se implineasca dorintele

Inrolare trafic.ro

Ziua de duminica ar trebui sa fie petrecuta in rugaciune, insa unele voci sustin ca e important sa rostesti o rugaciune chiar de sambata seara, intrucat dorintele se vor indeplini mai repede.

Asadar, indreapta-ti atentia catre credinta si rosteste cu incredere aceste cuvinte.

„Doamne Iisuse Hristoase, Judecatorul meu prea drept, stiu ca pacatele mele sunt nenumarate. De aceea, Te rog astazi, sambata, zi in care de Iosif si de Nicodim ai fost pus in mormant. Te-ai pogorat in iad cu Sfantul si Indumnezeitul Tau Suflet. Si de acolo Ai indepartat intunericul cu lumina Dumnezeirii Tale. Si ai adus bucurie nespus de mare stramosilor nostri. Caci i-ai mantuit din robia cea cumplita. Si i-ai suit in rai. Ingroapa pacatele si cugetele mele cele rele si viclene. Ca sa piara din mintea mea si sa nu se mai lupte cu sufletul meu. Lumineaza intunecatul iad al inimii mele, alunga intunericul pacatelor mele si suie mintea mea la cer, ca sa ma bucur de fata Ta.

Doamne, primeste ruga mea!
Doamne, primeste umila mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maice, care Te-a vazut pe Cruce pironit intre doi talhari si de durerile Tale cumplite i s-a ranit inima, care impreuna cu ucenicii si cu mironositele Te-a pus in mormant, care a treia zi Te-a vazut inviat din morti si la Inaltarea Ta Te-a vazut suindu-Te de la pamant la cer, insotit de Sfintii Tai Ingeri.

Citeste si:  Rugaciunea ce-ti aduce spor in toate! Rosteste-o timp de 12 saptamani si vei avea noroc

Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei morti, pentru rugaciunile sfintilor Tai, catre care zic si eu nevrednicul: O, fericiti servitori ai Lui Dumnezeu, nu incetati a va ruga Lui ziua si noaptea, pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate! Mijlociti pentru noi darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta. Nu incetati a va ruga, pentru ca prin rugaciunile voastre, pacatosii sa castige iertare, saracii ajutor, intristatii mangaiere, bolnavii sanatate, cei slabi la minte intelepciune, cei tulburati liniste, cei asupriti ocrotire, si toti impreuna darul Lui Dumnezeu spre folosul cel sufletesc, in marirea Lui Dumnezeu Celui in Treime laudat, Caruia I se cuvine cinste si inchinare in veci. Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: