23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLERugaciunea parintilor pentru copiii lor! Rosteste aceste cuvinte, iar cei dragi vor...

Rugaciunea parintilor pentru copiii lor! Rosteste aceste cuvinte, iar cei dragi vor avea noroc

Se spune ca nimic nu este mai puternic decat rugaciunile rostite de parinti pentru copii, motiv pentru care iti recomandam sa rostesti, macar o data pe saptamana, rugaciunea parintilor catre Sfantul Efrem. Ii va ajuta, cu siguranta, sa aiba noroc si spor in toate.

Sfinte Efrem, ocrotitorule al parintilor binecredinciosi si al copiilor lor, auzi rugaciunea noastra si sarguieste-te sa ne vii in ajutor. Ne rugam tie, sfinte, pentru copiii nostri (numele). Ocroteste-i prin rugaciunile tale, fii lor povatuitor pe calea adevarului si fereste-i de toata ispita si necazul. Fii lor calauza pe marea cea involburata a vie­tii acesteia. Fereste-i cu rugaciunile tale de patimile trupesti, si de ispitirile de tot felul. Fii lor dascal intelept, inva­tandu-i sa aleaga cele bune si sa se fereasca de cele rele.

Roaga-te pentru ei Iubitorului de oameni, Dumnezeu, sa le daruiasca sanatate sufleteasca si trupeasca si minte luminata. Tu, cel ce te-ai aratat fetitei pe care ai indemnat-o sa se spovedeasca, indeam­na-i si pe copiii nostri sa mearga pe calea spovedaniei. Tu ne-ai invatat ca Sfanta Impartasanie este cel mai mare ajutor pentru copii, pentru aceasta ajuta-i pe acestia sa traiasca o viata curata, pentru a primi fara osanda Sfintele Taine.

Ne rugam tie, Sfinte Efrem, pentru toti copiii credinciosi, pentru duhovnicii si parintii lor. Fereste-i de prieteniile pierzatoare de suflet, fereste-i de uneltirile celui viclean. Ajuta-i, sfinte, sa duca o viata bineplacuta lui Dumnezeu si sa fie pilde de credinta si evlavie pentru cei din jurul lor. Ca, lucrand cele de folos si simtind ocrotirea ta, sa iti multumeasca in fiecare zi a vietii lor si pe Dumnezeu sa Il laude in tot ceasul, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: