1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLERugaciunea de ajutor! Rosteste aceste cuvinte ale Sfantului Efrem cel Nou si-ti...

Rugaciunea de ajutor! Rosteste aceste cuvinte ale Sfantului Efrem cel Nou si-ti vei gasi sensul vietii

Daca simti ca nu-ti gasesti locul pe lume si orice ai face nu este in regula pentru tine apeleaza la o rugaciune de ajutor.

Este vorba despre rugaciunea Sfantului Efrem cel Nou, despre care se spune ca ajuta sa-ti gasesti rostul in lume. Cauta linistea de care ai nevoie in credinta si rosteste aceste cuvinte in fiecare zi.

Sfinte Parinte Efrem, amaraciunea in care ma aflu mi-a fost calauza spre tine. Am auzit ca vii grabnic in ajutorul celor care nu si-au aflat nici un rost pe pamant si de aceea te rog ia aminte si la mine, chiar daca n-am nici un bob de credinta. Am obosit sa tot vad cum voia omului aduce atatea uraciuni pe pamant si de aceea mi-am zis ca, de fapt, Dumnezeu nici nu exista. Cumplit este acest gand, dar mai cumplita este o lume fara Dumnezeu, in care totul aluneca spre moarte si nimicnicie. Este cu neputinta ca moartea sa fie sfarsitul a toate, pentru ca, in adancul lui, omul nu-si doreste niciodata sa moara, ci sa fie vesnic.

M-am uimit mult afland ca tu esti viu, chiar daca ai trait acum cinci veacuri, insa minunile tale adeveresc ca n-ai murit. Daca tu ai biruit moartea, cu toate ca ai fost ucis miseleste, inseamna ca pana acum nu incetezi sa-ti implinesti menirea pe care ti-a randuit-o Domnul. Asadar, ai gasit o cale de a afla cu adevarat cine esti si care este rostul tau in lume. Tocmai de aceea, te rog, graieste inimii mele si lamureste-mi gandurile si intrebarile cele mai tainice. Ajuta-ma si pe mine sa pricep ca fiecare om ‒ asemenea tie si mie ‒ a fost zidit printr-un anume cuvant al Sfintei Treimi, iar taina care s-a savarsit la aducerea noastra in fiinta este pecetluita cu darurile cu care ne-a inzestrat Dumnezeu pe fiecare.

Citeste si:  Cum sa-ti gasesti un loc de munca prin rugaciune! Rosteste cu incredere aceste cuvinte, iar norocul iti va surade

Fii si mie prieten si sfatuitor, Sfinte Efrem, inteleptindu-ma sa pot pricepe nu numai ca Dumnezeu nu are pe nimeni, niciodata, de pierdut, ci si ca poate sa deschida fiecaruia o cale spre El. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: