3 iunie , 2023
AcasăSANATATERugaciunea catre Parintele Ilarion Argatu! Rosteste-o, iar dorintele tale vor deveni realitate

Rugaciunea catre Parintele Ilarion Argatu! Rosteste-o, iar dorintele tale vor deveni realitate

chilipirul-zilei.ro/

Unul dintre cei mai importanti sfinti ai nostri este Parintele Ilarion Argatu, pe numele sau de botez Ioan, nascut in localitatea Valea Glodului din judetul Suceava, pe 2 august anul 1913. Acesta a fost renumit pentru slujbele de exorcizare pe care le-a tinut nu doar in Romania, ci in intreaga lume. S-a stins din viata, insa, la varsta de 86 de ani, in anul 1999, dar a lasat in urma lui foarte multe inscrisuri pentru ajutorarea urmasilor.

Asadar, daca simti ca ai nevoie de ajutor divin si nu mai stii ce sa faci ca sa-ti rezolvi problemele iti propunem sa rostesti rugaciunea acestuia, despre care se spune ca te va ajuta sa scapi de probleme.

Rugaciune de cerere: Dezleaga, Doamne, toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine robul tau (numele) apara-ma!

Vei vedea singur cum incep sa se nelinisteasca anumite persoane dintre cunostinte, chiar si rude. Cei care devin nelinistiti vor neaparat sa vina la tine. Uneori iti cer socotela: pentru ce li se intampla lor necazuri?

Vrajitorii, in timpul rugaciunilor isi primesc fiecare ce a trimis. Vezi pe cei nelinstiti-acestia sunt vrajitorii. Nu le spui nimic, dar ii pomenesti in rugaciune.

Zici: Dezleaga, Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu(numele), dezleaga-le! Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele) iarta-ma!

In timpul rugaciunii cere: Dezleaga, Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor, etc (tot ce crezi ca ti-a fost legat). Amin! Sfintilor Arhangheli Mihail si Gabriel, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiti din neamurile noastre, ale mosilor si stramosilor pana la al noualea neam si-mi daruiti mie implinirea dorintei mele (spui dorinta)”.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.