16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETERoC RIDES FILLER Crema de netezire imediata a ridurilor

RoC RIDES FILLER Crema de netezire imediata a ridurilor

Inrolare trafic.ro

 

   Se stie  ca incepand cu varsta de 30 de ani este recomandata utilizarea unei creme de ingrijire a fetei, in special pe timpul noptii, cand organismul se reface, iar pielea se regenereaza producand colagen si elastina, adica fibrele de sustinere.

   Datorita formulelor sofisticate, noile creme dreneaza apa din tesuturi, regenereaza  pielea si chiar compenseaza  lipsa somnului.

   Crema cu efect de umplere de durata a ridurilor, RoC RIDES FILLER, are un efect instantaneu, reusind astfel sa sporeasca increderea in sine a oricarei femei care se decide sa o utilizeze.

   Aceasta combina doua ingrediente puternice impotriva imbatranirii pielii, transformand ridurile prin doua moduri:

   1.Efect imediat:  Acidul hialuronic, o molecula prezenta in piele, retine si uneste cantitati mari de apa in epiderma pentru a conferi un efect de tonifiere si netezire a ridurilor de la suprafata pielii.

   2.Actiune de durata: Retinolul, o molecula puternica impotriva imbatranirii, creata din vitamina A pura, accelereaza productia naturala de colagen, reinnoind cu regularitate fibrele de colagen din piele pentru un efect de durata de umplere a ridurilor din interior.

   RoC RIDES FILLER este solutia pentru femeile de peste 30 de ani care isi doresc un tratament miraculos impotriva ridurilor cu rezultate imediate.

   Efectul este imediat, pielea este netezita, ridurile sunt umplute. In 8 saptamani, chiar si cele mai adanci riduri sunt netezite din interior.

   Noua gama RoC RIDES FILLER cuprinde:

   – Crema de zi & Crema de noapte: Aplica dimineata sau seara pe fata si pe gat, masand usor zonele  cu riduri.

   – Crema pentru ochi: Aplica dimineata sau seara, masand usor conturul ochilor si al buzelor.

   Nu uita ca RoC RIDES FILLER, prin tehnologia completa si inovatoare, reuseste sa netezeasca ridurile instantaneu.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: