30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMONDENRihanna își arată burtica goală într-o haină de blană impresionantă la petrecerea...

Rihanna își arată burtica goală într-o haină de blană impresionantă la petrecerea aniversară a unui miliardar din New York, împreună cu iubitul A$AP Rocky

Rihanna și-a arătat cu mândrie burtica în creștere vineri seară, când a participat la petrecerea aniversară a unui miliardar, îmbrăcată într-o haină de blană impresionantă.

Mogulul Fenty, în vârstă de 35 de ani, a apărut alături de jumătatea ei elegantă, A$AP Rocky, 34 de ani, care a păstrat o ținută cool și casual într-o jachetă bombardier neagră, cămașă albă și pantaloni scurți gri.

Ei au sosit la Cipriani Soho pentru a sărbători cea de-a 31-a aniversare a moștenitorului miliardar Alexandre Arnault – alăturându-și forțele unei Kim Kardashian foarte sexy.

Ținuta excentrică a Rihannei a combinat mai multe tipuri de blană într-un show-stopwork peticit care a atins betonul.

Ea a îmbrăcat, de asemenea, un top de blană gri și o fustă din piele maro care prezenta un atașament aleatoriu de blană gri pe partea dreaptă a tivului.

Rihanna a pășit cu încrederea și atitudinea ei tipică, purtând haina preistorică și aducând un aer jucăuș de tip Flintstones la această serată strălucitoare.

Cei doi au participat la petrecerea lui Alexandre Arnault – fiul magnatului francez Bernard Arnault, a cărui avere este estimată undeva la 230 de miliarde de dolari.

Familia Arnault deține multe dintre cele mai emblematice produse de lux din lume, de la mărci de băuturi alcoolice precum șampania Moet & Chandon și coniacul Hennessy, până la case de modă legendare precum Louis Vuitton, Christian Dior și Fendi, pentru a numi doar câteva.

Citeste si:  Bratari de dama - 5 modele deosebite

Prin intermediul conglomeratului LVMH, familia controlează, de asemenea, puternicele companii de bijuterii Tiffany & Co și Bulgari și a adunat una dintre cele mai mari colecții private de artă din lume.

Rihanna are o istorie apropiată cu familia Arnault aceștia au susținut financiar lansarea brandului său de modă de lux Fenty în 2019, ajutând-o să devină „prima femeie de culoare la vârful unei case LVMH”.

Rihanna a scris: „O zi mare pentru cultură. vă mulțumesc domnule Arnault [președintele LVMH] pentru că ați crezut în această fetiță din partea stângă a unei insule și pentru că mi-ați oferit ocazia de a crește cu dvs. la LVMH. Aceasta este dovada că nimic nu este imposibil. Glorie lui Dumnezeu”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: