30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLEREŢETĂ DELICIOASĂ! Cheesecake la rece

REŢETĂ DELICIOASĂ! Cheesecake la rece

Invitatul „ring” de astăzi este Ștefan Daniel Popescu, executive chef la Hotel Pullman din București, care ne învață cum să facem un cheesecake ce nu necesită procesare termică.
Se zdrobesc biscuiții, se omogenizează cu untul topit și puțină miere sau zahăr brun. Într-o formă de tort rotundă, detaşabilă, așezăm pasta de biscuiți obținută, o presăm și nivelăm pe fundul tăvii, apoi o lăsăm în frigider la răcit pentru a se întări untul, timp în care preparăm crema de brânză. Se freacă brânza cu zahărul pudră, esența de vanilie și coaja rasă de portocale până devine cremoasă. Frișca lichidă se bate până devine fermă, apoi se încorporează în crema de brânză până la omogenizarea completă. Se scoate tava cu blatul de biscuiți din frigider, se așază un strat de gem de căpșuni peste și apoi se toarnă compoziția de brânză. Se nivelează bine suprafața și se lasă la frigider minimum 3 ore sau, cel mai bine, peste noapte.

CONTINUAREA AICI.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: