Search for content, post, videos

Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit

Daca te straduiesti sa scapi de fostul partener care iti „mananca” inca subconstientul aparandu-ti in vise, pot sta linistita pentru ca nu esti singura. De fapt, obisnuim sa ne visam mai des fostii iubiti decat pe actualii. Totusi, din ce cauza?

 

Statistic, 29% din oameni isi viseaza noaptea fostii parteneri, in timp ce 25% ii viseaza pe actualii. Totodata, doar un om din cinci marturiseste partenerului ca a visat ca-l insala. Restul spera sa nu vorbeasca in somn si sa se dea de gol.

 

Dar nu este nimic anormal in a-ti visa fostul partener, chiar si in ipostaze sexuale, sustin specialistii in consiliere terapeutica. Asta nu inseamna neaparat ca-ti inseli, sub o forma sau alta, sau ca-ti doresti sa-ti inseli partenerului.

 

Aparitia fostului iubit in somn arata, insa, un lucru clar: ca inca mai ai sentimente pozitive sau negative fata de el, iar acestea necesita o rezolvare daca el tot reapare in visele tale. Cel mai probabil, intre tine si fostul „lucrurile” nu au fost incheiate cum trebuie. Simti ca nu ai pus punct in mod clar, exprimandu-ti toate trairile, cu bune cu rele, in fata lui, sau poate modul de despartire nu a fost, in conceptia ta, unul care sa le lase cu inima impacata. Practic, in subconstientul tau, inca nu ai pus punct relatiei, motiv pentru care, chiar daca te convingi in viata de zi cu zi ca totul este in regula cu actualul partener, fostul tot reapare in visele tale. Iti poti controla constientul, dar nu si subconstientul care-ti arunca astfel de „pastile” mai ales in timp ce dormi.

 

Pe de alta parte, se prea poate ca aparitia fostului partener in vis sa fie un indiciu ca relatia din prezent nu este una satisfacatoare. Multe persoane obisnuiesc, practic, sa se ascunda in jurul degetului, sa se multumeasca cu ce au sau sa-si impuna, intr-un fel sau altul, ca „le este bine” in actuala relatie. Dar subconstientul nu poate fi pacalit cu usurinta, motiv pentru care iti eliberea „imaginatia” in vis. Astfel ca, pe fondul unei relatii nemultumitoare, poate aparea fostul in vis.

 

Ce faci in situatia in care iti visezi fostul iubit? Ii poti spune partenerului? Cel mai probabil nu. Nu este recomandat sa povestesti un vis – cu tenta erotica sau nu – despre fostul iubit actualului partener. Insa trebuie sa-ti ridice tie niste semne de intrebare majore si chiar sa incerci sa-ti prezinti nemultumirile sau nedumeririle in relatie atat fata de tine insati, cat si fata de partenerul actual, „omitand” insa partea cu visul cu fostul iubit.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *