Search for content, post, videos

Cate mari iubiri ai in viata, in functie de zodie

Toate zodiacele, de orice fel ar fi ele, prezic faptul ca fiecare persoana are un anumit destin al iubirii. In functie de semnul zodiacal, fiecarui om ii este destinat sa aiba un anumit numar de iubiri mari pe perioada vietii.

Nu este insa vorba despre momente de dragoste fugitive, ci pur si simplu de relatii care dureaza si se consuma in totalitate.

Berbec: trei iubiri

Berbecii sunt de obicei cat se poate de sceptici. Tocmai de aceea vor iubi de trei ori in viata, prima data din curiozitate, a doua oara din interes si a treia oara din suflet.

Taur: o singura iubire

Taurii au nevoie de stabilitate, fiind firi romantice. Asadar, odata ce se indragostesc, desi fac acest lucru foarte greu, raman la acea dragoste pe tot parcursul vietii. Insa, daca sunt raniti si parasiti, nu mai sunt capabili sa iubeasca la fel pe altcineva.

Gemeni: trei iubiri

Gemenii au un caracter vulcanic. Aceste persoane incearca mereu sa isi gaseasca jumatatea, insa de multe ori nu reusesc. Tocmai de aceea vor iubi de trei ori. A treia oara vor obosi sa mai caute si vor face pace cu ei insisi, rammanand la persoana aleasa pe care o vor trata cu cea mai mare dragoste.

Rac: doua iubiri

Racii vor iubi de doua ori din cauza esecului. Racii au nevoie, in primul rand, de un prieten si apoi de un partener de viata. Asadar, racii vor fi deceptionati in prima relatie dupa ce vor descoperi ca partenerul nu le este alaturi. La a doua relatie, racii vor da de jumatatea aleasa.

Leu: iubiri cu duiumul

Leii pot sa iubeasca pe oricine. Fiind cuceritori de fel, nu au frica de nimic si se arunca cu capul inainte si cu sentimentele pe masa. Sunt una dintre zodiile care sufera cel mai mult din dragoste.

Fecioara: doua iubiri

Persoanele din Fecioara sunt foarte sceptice cand vine vorba de iubire: le este teama sa isi deschida inima si nu lasa prea multi parteneri sa se aseze confortabil in relatia lor. Isi ascund destul de bine emotiile si refuza sa iubeasca deoarece nu vor sa fie ranite. De aceea in relatii sunt firi destul de reci pretentioase, calculand fiecare pas pe care il fac.

Balanta: opt iubiri

Balantele cauta nod in papura si parca nu le ajunge o viata intreaga sa gaseasca ce vor. Spre deosebire de gemeni, Balantele nu sunt atat de intuitive incat sa isi dea seama ca nu vor gasi niciodata perfectiunea intruchipata, din punctul lor de vedere. Asadar, Balantele vor suferi si ele, ca si Leii, destul de mult.

Scorpion: o iubire

Persoanele din Scorpion sunt firi libere, care refuza sa fie incatusate. Au impresia ca slujba lor este aceea de a iubi, de aceea prefera sa aiba cat mai multe relatii, sa cunoasca cat mai multe persoane si sa se distreze cat de mult pot. Nativii din aceasta zodie ajung sa iubeasca o singura data in viata cu adevarat deoarece toate celelalte relatii sunt simple contacte fizice si emotionale, neajunse inca la rangul de relatie.

Sagetator: patru iubiri

Sagetatorii vor incerca de patru ori sa stea cu cineva pe termen lung, pana vor invata sa faca compromisuri.

Capricorn: cinci iubiri

Capricornii sunt deseori parasiti din cauza posesivitatii lor. Din acest motiv, isi dau arama pe fata mai greu si surprind mereu partenerul cu partile lor negative. Astfel, ajung sa fie parasiti de multe ori.

Varsator: trei iubiri

Varsatorii insala mai mult decat gemenii si se plictisesc greu, dar sigur. De aceea vor petrece mult timp cu trei persoane importante in viata, de care se vor plictisi la un moment dat, ajungand sa iubeasca platonic.

Pesti: o singura iubire

La fel ca si taurii, pestii vor avea doar o iubire. Din simplul motiv ca sunt persoane rusinoase si introvertite care, odata ce gasesc sentimentul suprem, tin de el cu dintii.

 

loading...
<

8 comments

 • <cite itemprop="author">daphne</cite>

  mi-a placut mult articolu asta siiiiiii cam asa este……m-a lasat cu wow….

 • […] pe lyla.ro. Related PostsHOROSCOP: Care sunt şansele sa te înşele, în funcţie de zodia ta şi […]

 • […] Citeşte şi Cate mari iubiri ai in viata, in functie de zodie […]

 • <cite itemprop="author">Adi Adrian</cite>

  Cautam urgent operatori online! Sunt necesare cunostinte elementare de lucru cu
  calculatorul. Castiguri foarte motivante, 300 de dolari lunar, pentru toate
  localitatile tarii! Oferta este foarte noua! Lucrati numai 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul
  „Info” la adresa de email: eusiadi@gmail.com

 • <cite itemprop="author">Independent</cite>

  Oferta locuri de munca
  in toata tara!

  Oamenii s-au convins de
  seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract
  legal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator
  online!

  Detalii mai multe, dupa
  ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: independent.financiar@yahoo.ro

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  Atat timp cat vei continua sa sustii in mintea ta imaginea schimbarilor pozitive pe care ti le doresti, acestea vor continua sa se petreaca in viata ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea „Te-ai nascut bogat”.Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">Adio Amenzi</cite>

  Detectoare Radar pt NOILE RADARE de la 550 LEI!

  ATENTIE ! AMENDA Maxima pt VITEZA este de 1.950 LEI !

  SUPER-REDUCERI in luna IUNIE 2015! Stoc LIMITAT

  Noi, Sigilate, Garantie! Detalii pe site: AntiRadare.Ro

 • […] Sursa: lyla […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *