14 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIRegulile pe care le repectă cu strictețe copiii lui Kate Middleton. Soția...

Regulile pe care le repectă cu strictețe copiii lui Kate Middleton. Soția Prințului William nu se abate de la ele

Inrolare trafic.ro

S-a aflat care sunt, de fapt, regulile pe care le respectă cu strictețe copiii lui Kate Middleton. Soția Prințului William nu se abate de la ele orice ar fi, iar angajații care o ajută să se ocupe de micuți țin și ei cont de acestea.

Cei doi soți au împreună trei copii: George, Charlotte și Louis. Cu toate că fac parte din Familia Regală Britanică, William și Kate au cucerit o lume întreagă prin naturalețea cu care se poartă în public, ca o familie obișnuită.

Regulile pe care le repectă cu strictețe copiii lui Kate Middleton

Micuții au mereu apariții impecabile și sunt niște copii foarte bine crescuți. Asta în pofida statutului lor social deosebit. Însă, acest lucru a fost capabil datorită regulilor de care țin cont. De asta s-au ocupat de-a lungul timpului atât Kate, cât și dădaca lor, Maria Borallo.

Bona de lux, cu studii în domeniu, a reușit să îi disciplineze pe cei trei frați. Însă fără să le răpească în totalitate ideea de copilărie obișnuită. De altfel, George, Charlotte și Louis au fost surprinși adesea în timp ce se bucurau și de activități specifice vârstei lor.

Citeste si:  Semnele nasterii premature

Louise Heren a scris cartea „Nanny in a Book”. Ea a oferit multe detalii inedite despre modul în care sunt educații copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William.

Cea mai importantă regulă este legată de orele de somn. Toți cei trei frați merg la culcare la ora 7 seara. Au un timp limitat în care au voie să stea și să se uite la televizor. De asemenea, ei trebuie să respecte regulile de protocol atunci când își însoțesc părinții la evenimentele publice.

„Nu le este permis să-și facă de cap, iar asta deoarece Maria (dădaca lor) este conștientă că, în momentul în care se afișează, cu mama lor de mână, la scara avionului și fac cu mâna către mulțime, nu trebuie să plângă sau să facă vreo criză de nervi”, a mărturisit autoarea cărții, conform A1.

Citește și: Gata, nu mai e un mister! Cum reușește Meghan Markle să aibă un păr fabulos

Soția Prințului William nu se abate de la ele

Chiar și atunci când se joacă, copiii lui Kate Middleton petrec foarte mult timp în natură. Fie merg cu bicicleta, fie își ajută părinții în grădină sau aleargă alături de câinii lor.

Copiii Ducilor de Cambridge se pot murdări de noroi ca orice alt micuț de vârsta lor. Dar pot face asta doar un scop util, cum ar fi plantatul florilor.

Citeste si:  Cum sa treci mai usor peste durerile unei cezariene?

Deși acasă le sunt servite numeroase feluri de mâncare, asta nu înseamnă că George, Charlotte și Louis pot face mofturi la masă. Sunt educați în acest fel pentru a se putea comporta potrivit ca adulți, la mesele oficiale.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: