3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMACHIAJReguli de aur pentru a scapa de cearcane

Reguli de aur pentru a scapa de cearcane

Uneori, oricat ne-am stradui, nu reusim nicicum sa scapam de umbrele negre de sub ochi, indiferent ca apelam la machiaj sau la creme anticearcane. In astfel de situatii, trebuie sa recunoastem ca tratam doar efectul, nu si cauza. 

Noptile pierdute petrecand, muncitul peste program, agitatia din timpul zilei si grijile aproape permanente suprasolicita organismul, iar oboseala acumulata in timp se lasa vazuta chiar pe chipurile noastre.

Cearcanele sunt doar unul dintre indiciile unui ritm nesanatos de viata. Pentru a scapa de ele, e nevoie de mai mult decat o crema scumpa si un corector si de machiaj.

In primul, trebuie respectate trei reguli de aur in ceea ce priveste stilul de viata, nu doar eliminarea cearcanelor:

1. Dormiti 8 ore de somn pe noapte

2. Beti cel putin 2 litri de apa pe zi (apa, nu doi litri de suc, etc!)

3. Adoptati o dieta echilibrata. Acordati atentie deosebita produselor lactate, precum si legumelor si fructelor proaspete. Alimentele bogate in fier considerati-le aliatul vostru numarul 1 in lupta impotriva cearcanelor.

PONT

Nu priviti dieta pe care o urmati ca pe un regim cu durata determinata, care la un moment dat se va termina si veti putea da iama in tot ceea ce va pofteste inima. A manca sanatos si echilibrat trebuie sa devina un stil de viata.

Aceste trei reguli sunt fundamentale pentru un chip lipsit de cearcane. Totusi, cum nu putem evita stresul coditian si factorii externi care ne afecteaza tenul, puteti recurge la produse destinate ingrijirii zilnice a ochilor. Alegeti-le in functie de problemele cu care va confrunati.

Pentru a diminua cearcanele sunt recomandate atat cremele contur, cat si anticearcan.

Cele mai eficiente creme sunt cele de seara, pentru ca in timpul noptii activitatea celulara este mai intensa.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: