24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăRETETEPui cu legume la wok Jamila. Cea mai simpla reteta cu noodles

Pui cu legume la wok Jamila. Cea mai simpla reteta cu noodles

Astazi va prezentam cea mai simpla reteta cu noodles: pui cu legume la wok Jamila. Esti pasionat de retetele asiatice sau vrei sa faci un preparat reusit chiar la tine acasa, care sa fie la fel de gustos ca la restaurant? Este foarte simplu!

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pas cu pas indicatiile oferite de faimoasa vloggerita culinara. In acest fel, poti face senzatie de fiecare data cu acest fel de mancare special si sanatos.

Citeste si: Ce se poate gati in tigaia wok. 3 retete simple si sanatoase

Pui cu legume la wok Jamila. Cum se prepara cea mai simpla reteta cu noodles

Lista de ingrediente:

  • 250 de grame de taitei chinezesti
  • 400 de grame de amestec de legume China Mix Bonduelle
  • 300 de grame de piept de pui
  • 1 ceapa tocata solzisori
  • 2-3 linguri de ulei
  • 4 ciuperci taiate lamele
  • 200 de grame de broccoli
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri de sos de soia
  • 10 grame de ghimbir
  • 1 lingura de ulei de susan
  • 2 linguri sos de peste
  • 2 linguri de sos dulce de chilli
  • 2 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare:

Se taie puiul in fasii subtiri. Se pune uleiul in wok, se lasa la incins, apoi se pune carnea ca sa se caleasca. Se presara sarea peste, apoi se lasa asa timp de 5 minute, amestecand pentru ca toate fasiile sa fie bine patrunse. Se adauga usturoiul si ghimbirul date pe razatoare, se amesteca bine timp de 1 minut, apoi se adauga ceapa, ciupercile, apoi broccoli-ul.

Citeste si:  Retetele Tale: Nuci umplute

Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa pe foc 5-7 minute sau pana sunt legumele bine patrunse. Daca este nevoie, se acopera tigaia cu un capac. Cand legumele sunt patrunse, se pune in wok amestecul de legume China Mix Bonduelle, si se mai amesteca odata.

Se pune apoi sosul de soia, sosul dulce de chilli si sosul de peste. Se amesteca bine si se lasa legumele sa mai fiarba pentru 5 minute. Daca mai este nevoie, poti completa apoi cu putin sos de soia, ne sfatuieste Jamila.

Cat timp se patrund legumele pe foc, se fac taiteii chinezesti. Se pun la fiert in apa clocotita si se lasa la fiert pentru 4-5 minute. Se scurge zeama, apoi se pun taiteii in wok si se omogenizeaza totul, apoi se mai lasa pe foc pentru 2 minute.

Se pune uleiul de susan la final si ceapa verde, tocata marunt. Se lasa totul putin la racit inainte sa se serveasca acest preparat. Dureaza doar 30 de minute pana este gata, dar are un gust senzational.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: