22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIPrințul Harry și Meghan Markle ar putea câștiga un premiu Emmy!

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea câștiga un premiu Emmy!

Inrolare trafic.ro

Documentarul lansat de Prințul Harry și Meghan Markle pe Netflix a stabilit un record de audiență la premiera sa din decembrie anul trecut, iar acum se speculează că ar putea fi în cursa pentru un premiu de marcă.

Fanii speră că Meghan Markle și Prințul Harry vor fi selectați pentru Premiile Emmy cu documentarul lor „inovator” de pe Netflix. Ducele și ducesa de Sussex au încheiat un contract pe termen lung cu gigantul de streaming, presupus a valora 40 de milioane de lire sterline, după ce au renunțat la pozițiile lor de seniori în cadrul familiei regale.

Documentarul lor, Harry & Meghan, este zvonit a fi pe lista de nominalizări la Premiile Emmy pentru „Documentar sau serial de non-ficțiune”.

În cele șase episoade ale documentarului, perechea a adus o serie de acuzații împotriva unor membri ai familiei regale, inclusiv Prințul William și Regele Charles, potrivit express.co.uk.

Cu toate acestea, având în vedere succesul audienței pentru seria lor de șase episoade, show-ul ar putea câștiga un premiu Emmy. Mark Boardman, un scriitor de showbiz și comentator media, a spus pentru Daily Express US: „Nu am asistat niciodată la Premiile Emmy, dar sistemul funcționează astfel încât juriul este foarte familiar cu fiecare potențial nominalizat.

Nu există fum fără foc și, în opinia mea, cred că există o șansă reală de a câștiga și o certitudine că vor fi nominalizați, deoarece acest lucru va aduce Premiilor Emmy o atenție media semnificativă.

Citeste si:  Meghan Markle, dezvaluiri despre rochia de mireasa! Ce a putut sa ”ascunda” in creatia pe care a imbracat-o pe 19 mai

Doar pe baza cifrelor de audiență, trebuie să fie nominalizat pentru că este un program TV inovator. A fost extrem de sincer și transparent, și acesta va aduce un mare beneficiu pentru Netflix.

Investiția Netflix se va justifica chiar dacă nu vor câștiga, dar premiul ar avea un impact enorm pentru ei.” A adăugat: „Cu siguranță există toate premisele pentru o victorie pentru Harry, Meghan și Netflix și sunt 100% sigur că va fi nominalizat. Am analizat toate categoriile posibile și este cel mai mediatizat documentar din cadrul acestei categorii.

Trebuie să fie acolo, chiar dacă nominalizările nu au fost încă anunțate oficial. Acest lucru va crește doar atractivitatea de lungă durată a lui Harry și Meghan”.

El a adăugat și faptul că dacă Harry și Meghan vor câștiga cu adevărat un Emmy, ei ar putea beneficia de un contract exclusiv cu Netflix, care ar putea valora sute de milioane de dolari.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: