25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPCalculeaza-ti "numarul anului personal" pentru a afla ce te asteapta in 2014

Calculeaza-ti „numarul anului personal” pentru a afla ce te asteapta in 2014

Ziua si luna in care te-ai nascut, asociate cu 2014 iti pot dezvalui principalele schimbari pe plan sentimental si profesional pe care ti le pun in cale urmatoarele 12 luni, prin calculul simplu al „numarului anului personal”.

 

In spatele numerologiei exista o stiinta ale carei baze au fost puse de marele matematician grec Pitagora, numerologia fiind, de fapt, o stiinta metafizica a numerelor unde numele tau si data nasterii tale au o influenta semnificativa asupra vietii pe care o duci. In numerologie, fiecare cifra (sau litera) dispune de un tipar energetic unic care-ti defineste trasaturile de personalitate, punctele tari, slabiciunile, dar si ce fel de experiente, lectii si oportunitati vei intalni pe parcursul vietii.

 

Numerologia iti poate oferi informatii esentiale care tin de doua aspecte cheie ale vietii tale: personalitate – inclusiv destinul si scopul vietii tale – si predictia – potentialul tau viitor, viata care sta in fata. Pentru a afla acestea, trebuie sa-ti calculezi „numarul anului personal”, care este, de fapt, o cifra cuprinsa intre 1 si 9 ce se schimba de la an la an.

 

Iata cum iti calculezi „numarul anului personal” pentru anul 2014!

 

PASUL 1: aduna ziua nasterii, luna nasterii si anul 2014.

 

PASUL 2: daca obtii un numar din doua cifre, aduna-le si pe acelea de atatea ori cat este nevoie pana obtii o singura cifra cuprinsa intre 1 si 9

 

Iata un exemplu!

 

Sa presupunem ca este vorba de cineva nascut pe data de 20 iunie. Pentru a calcula „numarul anului personal” pentru anul 2014 procedam astfel: 2+0+6+2+0+1+4 = 15

 

Pentru ca am obtinut un numar din doua cifre, le adunam si pe acestea: 1+5 = 6
In cazul de fata, pentru o persoana nascuta pe 20 iunie, cifra personala a anului 2014 este 6.

 

Dupa acelasi principiu, cineva nascut pe 1 februarie are „numarul anului personal” 1, cineva nascut pe 4 aprilie are 6, cineva nascut pe 13 decembrie are 5, iar cineva nascut pe 27 octombrie are „numarul anului personal” 8.

 

Ce inseamna fiecare „numar al anului personal”:

 

Cand 1 este „numarul anului personal”

 

Pentru cei care au „numarul anului personal” 1 in 2014, urmatoarele 12 luni vor aduce inceputuri noi, actiune si noi oportunitati. Daca cifra 1 este „numarul anului tau personal” pe 2014 inseamna ca noul an va fi cel al noilor inceputuri si al oportunitatilor pentru ca tu sa o poti lua de la capat pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. Asadar, anul 2014 iti va aduce schimbare in bine, insa totul depinde de tine, caci tu trebuie sa ai curajul sa faci pasul intai pe un drum pe care nu-l cunosti inca, dar care ti se va asterne in fata in 2014. Anul ce vine va fi anul in care este timpul sa actionezi, anul in care, daca vrei sa progresezi, trebuie sa renunti la zona ta de confort si la preconceptia potrivit careia „merge si asa”.

 

Cand 2 este „numarul anului personal”

 

Cei care au „numarul anului personal” 2 se vor canaliza, in 2014, pe relatiile pe care le au, pe cautarea unui echilibru intre aspectele vietii lor si pe emotiile proprii. Anul 2014 va fi anul in care ei insisi vor fi prioritati, nu altii. Persoanele care au „numarul anului personal” 2 vor avea posibilitatea sa se dezvolte pe ei insisi din punct de vedere emotional, dar si profesional, toate acestea fiind posibile datorita importantei crescute pe care o vor acorda relatiilor familiale, personale si profesionale, relatii pe care le vor dezvolta si mentine in cele 12 luni ale anului viitor. Pe de alta parte, canalizarea energiei si a concentrarii pe sine ii va face pe cei care au „numarul anului personal” 2 sa fie si foarte emotivi, si hipersensibili. Din acest motiv sunt predispusi sa aiba niste excese temperamentale care ar putea sa-i puna intr-o lumina proasta. Sfatul principal pentru cei care au 2 ca „numar al anului personal” in 2014 este sa incerce, totusi, sa judece situatii la rece si sa nu le lase surmenati si manati de propriile emotii.

 

Citeste si:  HOROSCOP – Sambata, 12 ianuarie 2019

Cand 3 este „numarul anului personal”

 

Cei care au cifra 3 ca „numar al anului personal” se vor canaliza pe exprimarea de sine atat in comunicarea cu ceilalti, cat si in procesul de creatie. Chiar daca nu au inclinatii artistice, cei care au 3 „numarul anului personal” in 2014 vor deveni mai creativi, mai expansivi atat fizic, cat si verbal si se vor fi tentati sa-si transmita trairile prin ceea ce fac, prin activitatea lor principala. Pentru a reusi acest lucru isi vor pune imaginatia la treaba. 2014 poate fi un an norocos, incitant si inaltator, atata timp cat cei care au cifra 3 ca „numar al anului personal” vor adopta o atitudine pozitiva in fata oricaror situatii in care vor fi pusi.

 

Cand 4 este „numarul anului personal”

 

Efort, planificare si construire – aceste cuvinte definesc 2014 pentru cei care au cifra 4 ca „numar al anului personal”. 2014 va fi anul in care se vor zbate, vor planifica, vor depune efort pentru a construi ceva de viitor pentru ei insisi, cu scopul de a-si creste nivelul de trai. Cei pe care ii guverneaza cifra 4 ca „numar al anului personal” in 2014 vor fi setati pe prioritizare si pe munca. Insa pentru a reusi vor avea nevoie de rabdare, vor trebui sa fie constienti ca fiecare pas facut este o caramida pusa in constructia lor, ca nu se va intampla „minunea” peste noapte.

 

Cand 5 este „numarul anului personal”

 

Progres, miscare si schimbare – aceste cuvinte definesc anul 2014 pentru cei care au 5 ca „numar al anului personal”. 2014 va fi un an dinamic pentru ei, vor lua in calcul angajarea la anumite actiuni care implica un anumit grad de risc, vor experimenta lucruri noi. Daca in 2013 au fost mai retinuti si mai precauti, acum isi vor pune la treaba toate abilitatile analitice pentru a profita de orice ocazie noua care li se iveste, indiferent ca este vorba de planul profesional sau personal. Insa rezultatul final al fiecarei actiuni depinde de abordarea proprie, de atitudinea pe care o au in fata provocarilor, a reusitei si a esecului.

 

Citeste si:  Ce trebuie sa mananci vara asta ca sa nu te ingrasi, in functie de zodie

Cand 6 este „numarul anului personal”

 

Cei care au „numarul anului personal” 6 isi vor canaliza energia asupra relatiilor personale, asupra familiei si asupra responsabilitatilor domestice pe care le au. 2014 va fi, de fapt, anului responsabilitatilor si al sacrificiilor, anul in care prietenii, familia si persoana iubita vor necesita mai multa atentie. In urmatoarele 12 luni, cei care au „numarul anului personal” 6 vor trebui sa-si echilibreze cariera cu responsabilitatile domestice, vor fi nevoiti sa gaseasca calea de mijloc. Persoanele celibatare care au 6 „numarul anului personal” au toate sansele sa-si gaseasca partenerul de suflet, de lunga durata, in timp ce cele care sunt deja implicate in relatii serioase vor fi puse la incercare, caci 2014 este anul extremelor, al impacarilor si al despartirilor.

 

Cand 7 este „numarul anului personal”

 

Introspectia si dezvoltarea personala si spirituala vor defini 2014 in cazul persoanelor care au „numarul anului personal” 7. Pentru acestia, urmatoarele 12 luni vor reduce viteza cu care-si traiesc viata, se vor deconecta de la probleme curente pentru a se analiza pe sine. 2014 este anul dezvoltarii personale pentru cei cu „numarul anului personal” 7.

 

Cand 8 este „numarul anului personal”

 

Cei care vor fi guvernati de cifra 8 in 2014 vor fi canalziati pe puterea personala, pe finante si pe cariera. Practic, principala lor prioritate in 2014 va fi latura profesionala – cariera si banii. Cifra 8 este un numar al balantei karmice, iar intr-o balanta sunt puse intotdeauna doua greutati. Din acest motiv, cei care au 8 ca „numar al anului personal” vor avea fie parte de castiguri financiare si de avansari pe plan profesional, fie de pierderi in acest sens. Pentru a evita un declin, toti cei care au 8 „numar al anului personal” pentru 2014 ar trebui sa se concentreze pe aspectele pozitive ale vietilor lor, pe calitatile si know-how-ul lor si sa-si minimizeze temerile care ii tin in lanturi.

 

Cand 9 este „numarul anului personal”

 

Cei care au 9 ca „numar al anului personal” trebui sa fie constienti ca cifra 9 incheie ciclul numerologic, motiv pentru care 2014 va fi un an al finalitatilor, al lucrurilor terminate, incheiate si al noilor inceputuri. Acest lucru presupune nevoia de a lasa in urma anumite aspecte din viata, presupune distantarea de ceea ce a fost, fie ca este vorba de o prietenie, de un loc de munca, de o relatie sentimentala sau de locuinta. 2014 este „anul curateniei” in viata pentru cei care au „numarul anului personal” 9. Chiar daca acestora le va fi greu, in unele momente, sa lase in trecut ceea ce le-a fost drag o perioada lunga de timp, aceasta este singura cale prin care pot pasi in viitor, prin care pot avea parte de acele inceputuri promitatoare pe care le asterne 2014.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: