2 iunie , 2023
AcasăSANATATEPărinții arestați după ce si-au înfometat fiul de 10 ani

Părinții arestați după ce si-au înfometat fiul de 10 ani

chilipirul-zilei.ro/

Doi părinți din Georgia au fost arestați pentru abuz asupra copilului și neglijență după ce fiul lor de 10 ani, înfometat, a fost găsit rătăcind în cartier în căutarea unui magazin alimentar de unde să poată cere mâncare.

Poliția din Griffin i-a arestat pe Tyler și Krista Schindley după ce vecinii lor l-au găsit pe fiul lor slăbit, pierdut pe străzi vineri, copilul implorând polițiștii să „nu-l trimită înapoi”.

Vecinii au declarat că băiatul era în mod intenționat înfometat și cântărea doar aproximativ 16 kilograme când a fost salvat, adică jumătate din greutatea medie a unui copil de 10 ani și aproape greutatea medie a unui copil de 4 ani.

„În mod simplu, acest copil era lăsat să moară de foame și este tragic”, a declarat procurorul districtului Griffin, Marie Broder, într-o conferință de presă marți.

„Sunt convinsă că, dacă nu ar fi ieșit din acea casă, aceasta ar fi fost o altfel de situație.”

Părinții au fost acuzați că l-au închis pe copil în camera sa și l-au lăsat singur în casă pentru „perioade lungi de timp și în mai multe rânduri, fără acces la lumină, mâncare, haine sau interacțiune/adult sau asistență”, conform documentelor instanței.

De asemenea, ei i-au negat copilului apă caldă, priveliști către exterior, hârtie igienică și interacțiune umană și chiar l-au bătut într-un moment dat, cauzându-i și mai multe răni. Copilul înfometat a fost dus imediat la un spital din apropiere, unde primește tratament pentru malnutriție și o frecvență cardiacă scăzută.

Băiatul a suferit și o „leziune dentară și deformare” ca rezultat al înfometării, iar părinții, se pare, nu i-au acordat îngrijiri medicale.

„Acest caz este pur și simplu tulburător”, a declarat Broder, care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei urmărind în justiție suspecți de abuz asupra copiilor. „Este sfâșietor.”

Autoritățile au adăugat că mai erau și alți copii în casă, care au fost ulterior plasați în custodia Departamentului pentru Familie și Servicii pentru Copii din stat.

Schindleys au fost acuzați de încercare de comitere a unei infracțiuni, privare de libertate, două capete de acuzare pentru agresiune și trei capete de acuzare pentru cruzime față de copii.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.