2 iunie , 2023
AcasăSANATATE(P) Vienna Ice Coffee ... pentru zile răcoroase!

(P) Vienna Ice Coffee … pentru zile răcoroase!

chilipirul-zilei.ro/

Ai aflat? Cea mai cremoasă şi delicioasă cafea cu lapte din Austria – Vienna Ice Coffee – o găseşti şi în România.

Vienna Ice Coffee conţine aproape la fel de multă cafea ca un espresso şi poate fi savurată oricând în timpul pauzelor sau ca desert. Este o cafea tradiţională austriacă fără conservanţi şi coloranţi artificiali, ce utilizează principiul inovativ „coffee to go”, adică „cafea la pachet”.

Vienna Ice Coffee este ambalată simplu şi eficient într-un pahar cu pai şi capac, nu trebuie ţinută la rece şi nu-i trebuie nimic în plus, având deja frişcă şi zahăr. O cafea perfectă pentru oamenii activi, mereu în mişcare, pentru care lucrurile practice şi de calitate reprezintă ingredientele unei zile reuşite.

Fiind un mix între tradiție și modernitate, se poate transforma foarte ușor dintr-o cafea obișnuită într-un frappe vienez delicios, prin adăugarea unei doze de înghețată de vanilie. Pentru un surplus de plăcere, se poate adăuga și un topping de frișcă.

De asemenea, pentru femeile care țin la siluetă există și varianta light, fără zahăr adăugat. În momentele de oboseală și lipsă de concentrare, Vienna Ice Coffee este răsfățul rapid și ideal pentru a readuce buna dispoziţie.

Pentru că se adresează oamenilor dinamici, Vienna Ice Coffee se poate achiziționa în benzinăriile OMV, PETROM, MOL și GAZPROM. Este produsul potrivit și accesibil atunci cand eşti la volan, cand pleci în excursie la munte, la mare sau mergi spre întâlnirile de afaceri.

Preț recomandat: 7.99 ron

Vienna Ice Coffee este distribuită în România de către compania Maresi Foodbroker SRL.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.