25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETEOana Radu s-a ingrasat 15 kilograme, dar nu e disperata: ”S-a intamplat...

Oana Radu s-a ingrasat 15 kilograme, dar nu e disperata: ”S-a intamplat asta pentru ca-mi place mancarea!”

Oana Radu a surprins pe toata lumea cu transformarea ei radicala, insa dupa ce a slabit 60 de kilograme, ea s-a ingrasat din nou, in ultima perioada.

Ajunsese sa cantareasca 58 de kilograme, dar Oana Radu a pus la loc 15 kilograme. Acest lucru nu o sperie, insa, intrucat a invatat sa se accepte asa cum e.

„Am intrerupt dieta, dar ma simt extrem de bine in pielea mea. De fapt, ma simteam pana acum o saptamana, cand am reluat dieta. Sunt de parere ca trebuie sa fii foarte asumat. Eu am slabit 60 de kilograme si m-am ingrasat mult mai putin. Sunt scunda, se vede imediat, asta e defectul meu. Ca idee, oamenii deja imi scriu ca m-am ingrasat la loc. Nu-mi pasa de lucrurile astea, pentru ca oamenii sunt superficiali. Eu in momentul in care nu m-am mai simtit bine in pielea mea am reluat dieta. M-am ingrasat pentru ca-mi place mancarea. Foarte mult. Sunt foarte mancacioasa si asta e motivul pentru care m-am ingrasat. Sa nu credeti, Doamne fereste, ca sufar de vreo boala sau am fost in vreo depresie, pur si simplu imi place mancarea la nebunie”, a spus Oana Radu pentru Libertatea.

Chiar si asa, insa, ea a reluat dieta, intrucat vrea sa mai topeasca cateva kilograme.

Citeste si:  In ce interval de timp este bine sa mananci pentru sanatate si silueta

„E o vorba: «Cine te place, te place si asa». Nu e adevarat. Nu te poti placea cand vezi ca nu te mai cuprind hainele, sotul nu te place cand esti cat patul, dar cred ca tu trebuie sa decizi care este cea mai buna forma a ta. Eu m-am simtit bine mai grasa. Acum nu ma mai simt. Totul e in functie de noi. Eu sunt un om sincer si sper ca oamenii de acasa si mai ales grasutele sa empatizeze cu mine si sa inteleaga ca toate vin la momentul la care trebuie sa vina”, a mai completat artista.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: