30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERO alta MINUNE a Parintelui Cleopa! Puterea pe care o are asupra...

O alta MINUNE a Parintelui Cleopa! Puterea pe care o are asupra sotului rugaciunea unei femei

O femeie indurerata a venit la Parintele Cleopa si l-a intrebat de ce barbatul ei este rau si necredincios.

Acesta a indrumat-o sa se roage pentru el, sa posteasca si sa nu il lase, dupa cuvantul Apostolului Pavel, care zice: „De unde stii tu, femeie, ca nu-ti vei mantui barbatul? Nu stii tu ca se sfinteste barbatul necredincios prin femeia credincioasa, si invers?”

Femeia nu a mai putut sa indure suferinta si s-a dus la Parintele Cleopa:

„– Parinte, nu mai pot. Injura, blestema, se duce pe la muieri, ne ameninta ca ne omoara. Ce sa ma fac, ca am patru copii mici cu dansul?

– Dar ai sa faci ce ti-oi spune eu?
– Fac, pana ce-oi muri!, a zis femeia.

Atunci Parintele i-a zis sa se duca acasa si sa posteasca 40 de vineri. Femeia a zis ca ea tine si lunea si miercurea.

– Si sa citesti Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului si al Sfantului Nicolae. Sa vezi ce-ar sa faca! Citeste unul dimineata si unul seara, si pomeneste-l si pe el. Si daca nu se intoarce de buna voie, Dumnezeu ii pune frau.

Parintele zicea ca daca cineva nu se intoarce de bunavoie, Dumnezeu ii trimite necazuri mari ca sa-l salveze. „Pune mana pe bici: Nu vrei de buna voie sa vii la Mine? Eu am alte metode sa-ti pun frau. Ii da necazuri mari, si ala il intoarce la pocainta.”

Citeste si:  Deschide-ti inima: Povestea Omuletilor de Lemn

Asa s-a intamplat si cu barbatul femeii. El era maistru de parchet. Din cauza betiei, n-a platit acolo la niste oameni la lucru, si prinzandu-l doi, l-au batut de i-au sfaramat oasele, lasandu-l ca si mort. Cand l-a vazut abia viu, femeia nu s-a bucurat, gandindu-se ca l-a pedepsit Dumnezeu pentru pacatele lui.

Mai departe, spune Parintele ca femeia s-a apucat sa-l ingrijeasca. A adus doctori, i-a facut bai, l-a pansat, a facut tot ce i-a fost in putinta. Facandu-se sanatos, omul a devenit atat de credincios incat nu mai punea nici limba pe rachiu, nici pe vin, nici nu mai injura,

Desi ramase schiop de un picior, asa se chinuia si mergea la Biserica, si nu lipsea niciodata, luandu-i si pe copii, si pe femeie cu el.

Asa a sfatuit-o Parintele si pe femeia aceasta care venise la el pentru sfat:

„Asa trebuie sa faci! Nu, cand dai de un necaz, sa fugi. Roaga-te pentru el! auzi ce spune Sfantul Nicodim Aghioritul: „In masura in care tu te rogi pentru cel ce-ti face tie rau, in masura aceea ii dai sabia in mana lui Dumnezeu de se razbuna pe el.” Si apoi stie Dumnezeu a-i pune zabala si frau.”, a fost mesajul parintelui Cleopa.

Citeste si:  Plansul este pentru oameni slabi? Tu ce crezi?

Sursa: „Ne Vorbeste Parintele Cleopa”, Volumul 6

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: