4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETENoua protecție solară de la Bioderma, pentru o piele bronzată și sănătoasă!

Noua protecție solară de la Bioderma, pentru o piele bronzată și sănătoasă!

Laboratoarele Dermatologice  Bioderma își completează portofoliul de produse solare cu  PhotodermSpray SPF 30, 200 ml un spray fotoprotector parfumat pentru față și corp ce stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii, în timpul expunerii la soare.

Întâlnirea cu soarele la piscină, la mare sau în drumeții  pe culmile munților, este oreală  plăcere  pentru  noi  toți  însă  poate  să  şi  dăuneze  pielii  dacă  nu  o  îngrijim corespunzător. Expunerea neprotejată la soare poate avea efecte neplăcute imediate,provocând arsuri solare sau insolații,  dar și  unele mult mai profunde cu urmări pe termen mai lung, ca îmbătrânirea prematură sau chiar cancer cutanat.

Pentru  vacanțele  tale  de  neuitat,  în  deplină  siguranță,  Bioderma  lanseazăPhotoderm Spray SPF 30 200 ml un spray fotoprotector parfumat pentru față și corp ce asigură o fotoprotecție externă înaltă, grație asocierii de filtre solare, completată de protecția  celulară  biologică,  oferită  de  complexul  biologic  brevetat  Cellular Bioprotection®.

 

Image 48536

Acest brevet unic stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii împotriva stresului oxidativ şi a şocului termic, limitând astfel riscul degradării ADN-ului celular şi dezvoltarea cancerului de piele.Spray-ul Photoderm SPF 30 200 ml oferă o aplicare ușoară chiar și în zonele mai greu accesibile, iar formula sa parfumată asigură o utilizare plăcută.Textura sa ultra-lejeră acoperă uniform suprafața pielii  și  nu lasă urme albe, este rezistentă la apă și transpirație, fotostabilă și non comedogenică. Ingredientele atent selectate asigură o toleranță excelentă.

Citeste si:  Primul pas spre o cariera in domeniul medical in Regatul Unit

Pretul recomandat în farmacii:Photoderm Spray SPF 30, 200 ml – 69 RON

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: