21 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEMotivul pentru care oamenii optimisti au parul mai frumos si sanatos

Motivul pentru care oamenii optimisti au parul mai frumos si sanatos

Pentru femei, parul reprezinta frumusetea, in timp ce la barbat este un semn al vitatitatii.

Problemele de zi cu zi ne afecteaza inclusiv aspectul exterior. Emotiile foarte puternice, socurile, tristetea si starile de panica actioneaza asupra intregului organism, iar primele semne apar la nivelul podoabei capilare.

Parul devine lipsit de vitalitate, este uscat sau prea gras, se rupe usor, se despica firele sau cade masiv.

Alimentatia este un alt aspect important pentru organismul nostru. Parul are nevoie de vitamine, saruri minerale, sa fie ingrijit cu mare atentie si sa aiba parte de iubire.

Pofta de viata regenereaza parul

Este foarte important sa intelegem ca echilibrul sufletesc este fundamental. Parul simbolozeaza demnitatea noastra, fiind si primul lucru pe care il vad cei din jur.

Echilibrul sufeletesc, calmul, linistea, armonia sunt indicatorii bunastarii noastre si trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a le obtine.

Cine ne conduce viata?

Suntem liberi de angajamentele fata de cei din jur, dar nu suntem liberi fata de fericirea noastra. Cel mai important este sa nu ne lasam condusi de idei sau de conjuncturi care nu ne reprezinta. Avem permanent libertatea de a alege.

Corpul stie sa raspunda la tot ceea ce ii face placere.

Citeste si:  Topul celor mai sanatoase coji de fructe si legume

Asadar, este important sa ne traim viata dupa bunul plac, sa ne iubim cum stim mai bine, sa ne acordam in permanenta prioritate.

Toate acestea ne aduc armonie, iar armonia ne aduce sanatate corpului.

Deci, pentru un par frumos si plin de viata, trebuie sa fim optimisti si increzatori. Nu avem nimic de pierdut, din contra, in acest fel vom fi mai frumosi si mai sanatosi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: