16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEModelul Armani, Olga Vintaniuc: "Aceasta este formula idealului feminin!"

Modelul Armani, Olga Vintaniuc: „Aceasta este formula idealului feminin!”

Inrolare trafic.ro

Sfaturi pentru a cuceri un barbat!

Olga Vintaniuc modelul pentru “Kryolan”, proiect realizat in colaborare cu “Emporio Armani Romania”, este unul dintre cele mai apreciate fotomodele de pe meleagurile noastre.

Ea s-a remarcat din start prin frumusetea parului ei pe podiumurile de la noi, dupa colaborari importante cu brand-uri de haine precum “Columbia” si “Armani” si in momentul de fata este intr-o ascensiune de zile mari.

Olga stie insa ca succesul unei femei este datorat in mare parte aspectului ei fizic, mai ales in lumea de azi, desi acesta nu este neaparat un lucru bun. Si pentru a trece de acest cliseu, este bine sa cunoastem ce anume prefera barbatii, in materie de frumusete, la femei.

Modelul Armani, Olga Vintaniuc: Cum sa ai un par superb de peste un metru

Modelul Armani Olga Vintaniuc: Cum sa ai un ten superb, de fotomodel

 

Din toate timpurile barbatii au fost cei care stiu sa aprecieze frumusetea femeii. Primul a fost (conform Mitologiei Grecesti) printul Troiei, Paris. Zeul i-a poruncit filului sau sa aleaga una din cele mai frumoase din cele trei zeite Hera, Afina si Afrodita.” Marul discordiei” fiind semnat “Cea mai frumoasa” Paris i l-a dat Afroditei, celelalte zeite au atacat-o pe Afrodita, spunand ca a folosit Rruj de buze si pudra…

Cunoscutul egiptolog si scriitor Georg Moritz Ebers a descris frumuseatea egipteana in urmatorul fel “…piele maronie, tenul putin imbujorat cu nuante aurii ale bronzului… Profilul nasul drept, fruntea de o forma nobila, parul neted dar aspru de culoarea corbului, mainile si gleznele fine impodobite cu accesorii…”
In epoca Renasterii, scriitorul Italian Aniello Firenzuola in tratatul sau despre “ Frumusetea Femeii” ne ofera ideea sa despre frumusetea ideala a femeii “ Aniello spunea ca Valoarea podoabei capilare este intr-atit de mare, incat in cazul in care o femeie frumoasa si-ar pune pe ea aur, diamante si perle si ar purta o rochie scumpa, dar nu ar avea parul aranjat, in final nu ar arata nici frumoasa nici aranjata…” Parul unei femei ar trebui sa fie matasos, des, lung, ondulat avand o culoare a aurului sau ale razelor de solare.
Unul din cronicarii secolului XVI isi impune parerea despre frumusete, elaborand o formula a idealului femenin.

Dupa parerea lui, idealul femenin ar trebui sa constituie urmatoarelea formula
3 albe- pielea, dintii,mainile
3 negre-ochii, sprancenele, genele
3 rosii- buze, obraji, unghiile.
3 lungi- corpul, parul, bratele
3 late- fruntea si distanta intre sprancene, torace.
3 mici- dintii, talpa, umerii
3 inguste- gura, umarul, talpa
3 voluptoase-bratele,soldul,bazinul
3 subtiri- degetele, parul, buzele.

O data cu schimbarea epocii se schimba si idealul estetic. Tipmul istoric si-a impus idealul femenin incepand de la zeita frumusetii Nefertiti,Venera,Simonetta, frumoasele din arta lui Gauguin, voluptatea femenina din operele lui Rubens, si pana in zilele noastre cand corpul atletic reprezinta frumuseatea unei femei- toate au un punct comun alcatuit dintr-o aromizare a elementelor. Frumusestea este darul fin oferit de natura. Pentru a ramane mereu frumoasa o femeie mereu ar trebui sa aiba grija de ea.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: