16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAModele genti toamna iarna 2011 2012

Modele genti toamna iarna 2011 2012

Inrolare trafic.ro
 
   Anne Hathaway este una dintre cele mai recente vedete ale momentului care urmeaza a fi implicata intr-o campanie publicitara de moda, aceasta colaborare fiind perfecta nu numai datorita faptului ca este o actrita tanara , extrem de talentata si in plina ascensiune, ci si datorita calitatilor sale creative.
   Derek Lam, directorul de creatie al companiei crede ca actrita este reprezentantul perfect pentru colectia Tods toamna iarna 2011 2012, intrucat aceasta genereaza emotie tocmai datorita frumusetii si inteligentei cu care este inzestrata. In opinia sa, Anne, un spirit modern si plin de viata emana acea frumusete si eleganta traditionala, care se potriveste perfect prezentei colectii ce reuneste armonios mestesugurile traditionale ale artizanilor italieni cu cele mai inspirate designuri contemporane.
 
   Anne si-a exprimat, de asemenea, aprecierea pe care o nutreste de ceva vreme fata de produsele acestui brand, declarandu-se un vechi fan al Tods, motiv ce a deteminat-o sa accepte cu incantare aceasta propunere.
geanta 2012
 
   Della Valle, presedintele companiei a declarat ca marca a facut eforturi sustinute pentru a crea detalii unice menite sa transforme gentile de mana din prezenta colectie in piese de nerecunoscut, greu de reprodus.El sustine ca pentru acest proiect s-a lucrat timp de mai multi ani pentru a selecta cele mai bune materiale si a le transmite acea nota unica specifica brandului.
modele genti 2012

   Se pare ca gentile din prezenta colectie sunt cu siguranta o investitie inspirata, ce nu trebuie ratata, datorita calitatii ireprosabile si elegantei pe care o emana, pretul uneia depasind 1000 de dolari. Anunturile referitoare la astfel de detalii vor fi lansate oficial in octombrie, atunci cand produsele vor fi disponibile intr-o serie de magazine, la nivel mondial. 

Citeste si:  Rochii de seara

genti 2012

genti 2012

genti 2012

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: