9 iunie , 2023
AcasăSANATATEMedicii AVERTIZEAZA! Routerul wireless: Un "ucigas" care ne omoara incetul cu incetul

Medicii AVERTIZEAZA! Routerul wireless: Un „ucigas” care ne omoara incetul cu incetul

spot_img
procosmetic.ro

In societatea moderna toata lumea este dependenta de Internet. Acest lucru s-a usurat odata cu inventia routerului wireless, acum putand sa navigam pe retelele de socializare oricand, oriunde.

Totusi, atunci cand vine vorba de siguranta noastra, companiile care produc aceste routere trebuie sa respecte niste reguli stricte pentru a se asigura ca aceste dispozitive sunt sigure pentru sanatatea noastra. Chiar si asa va vom surprinde cu informatii privind dispozitivele si routerele wireless.
Primul lucru pe care trebuie sa il examinam este metoda prin care un dispozitiv este conectat la un router fara cabluri. Aceste dispozitive emit semnale WLAN (camp elecromagnetic) pentru a se conecta la router.
Aceste semnale ne afecteaza sanatatea in nenumarate feluri. Agentia de Sanatate din Marea Britanie ne pun in pericol sanatatea si cresterea atat a noastra cat si a plantelor.
Mai jos iti vom prezenta o serie de consecinte ale expunerii la Wi-Fi:

-probleme de concentrare

– dureri de urechi

– migrene intense si frecvente

– insomnii
Totusi, nu putem sa evitam complet folosirea noilor tehnologii. Asadar, nu te putem sfatui sa te opresti din a folosi dispozitive wireless si routerele wi-fi, insa iti putem sugera cateva idei prin care ai putea sa limitezi influenta negativa a acestora si efectele secundare:

– Deconeceaza aparatele wi-fi inainte de culcare

– Nu ar trebui sa iti tii routerul in bucatarie sau dormitor

– opreste conexiunea Wi-Fi atunci cand nu o folosesti pentru a preveni radiatiile electromagnetice care pot impiedica cresterea copiilor.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.