4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEMarirea sanilor cu propria grasime, fara cicatrici

Marirea sanilor cu propria grasime, fara cicatrici

Multe dintre femei doresc sa aiba un bust cat se poate de generos. Din cauza propagandei media, se pare ca una dintre cele mai folosite metode pentru a ajunge la rezultatele dorite este folosirea de implanturi mamare. Aceste operatii lasa de multe ori cicatrici si pot avea deznodaminte cat se poate de tragice in cazul unei erori medicale.

Ceea ce nu stie multa lume insa este faptul ca, inca din anul 1640, au fost emise teorii despre folosirea grasimii corporale pentru a modifica aspectul unor anumite zone ale corpului. Prima comunicare stiintifica de acest gen a fost facuta in 1895 la New York, odata cu aparitia tehnologiei de liposuctie sau lipoaspiratie.

Ultimii ani de cercetari insa au dus la descoperiri majore in legatura cu procedura folosita in extragerea si reinjectarea grasimii proprii. Astfel, din ce in ce mai multi medici sustin ca aceasta procedura este mult mai estetica si sigura pentru a mari sanii, avand in vedere ca in organism nu sunt introduse corpuri straine.

Medicii specialisti sunt de parere ca recoltarea grasimii trebuie facuta fara ca operatia sa fie traumatizanta. Pentru acest lucru sunt excluse instrumente precum laserul, aparatele cu vibratii sau care folosesc ultrasunete. Pur si simplu sunt folosite instrumente clasice care lasa urme cat se poate de mici, caracteristice medicilor specializati in acest procedeu. 

Pe langa acest lucru, marirea sanilor cu propria grasime presupune in primul rand eliminarea acesteia de pe abdomen, coapse sau talie. Asadar, intreg corpul poate avea beneficii in urma unei astfel de proceduri.

Partea care le convinge insa pe cele mai multe femei sa apeleze la o astfel de procedura este cea referitoare la cicatrici. Avand in vedere ca grasimea este introdusa in san prin injectie, urmele sunt aproape inexistente.

Totodata, procedura poate fi refacuta odata la cateva luni pentru a mentine fermitatea bustului. 

 

Citeste si:  FOTO Cei mai sexy barbati cu barba de la Hollywood

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: