22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAMarc Jacobs propune bulinele pentru sezonul rece 2011-2012

Marc Jacobs propune bulinele pentru sezonul rece 2011-2012

 

         Exuberanta, maiestrie, extravaganta, sunt cuvintele care definesc colectia toamna iarna 2011-2012, semnata Marc Jacobs. Pe fundalul coloanei sonore interpretate de Marilyn Manson, „Beautiful People”, a fost readusa pe podium moda anilor ’40, careia i-au fost implementate elemente futuriste, motiv ce i-a determinat pe cei de fata sa afirme ca spectacolul prezentat poate fi perceput ca o punte de legatura intre o calatorie nostalgica in timp si un mars rapid spre viitor, relevand in acest mod personalitatea efervescenta a designerului.

         Intr-un cadru invaluit in texturi reflectorizante si-au facut aparitia o serie de siluete care asemenea unor sirene au prezentat piese aparent rigide, dar extrem de bine structurate, lasand impresia unor fapturi venite din lumea subacvatica. Designerul a reusit sa creeze fuste, bluze si rochii din materiale mai putin obisnuite oferind iluzia unor vesminte din solzi. Extrem de ingenioasa a fost colaborarea cu House of Harlot care s-a soldat cu o serie de rochii si camasi din cauciuc care pot fi asemuite cu paietele cusute manual.

           Marc Jacobs propune pentru sezonul rece bulinele dispuse in toate dimensiunile posibile, acest motiv regasindu-se in majoritatea articolelor vestimentare prezente in colectie, incepand cu palarioarele rotunde si sfarsind cu dresurile negre cu picouri. Asa ca moda prietenoaselor si amuzantelor buline nu dispare, iar acest lucru nu poata decat sa inveseleasca o tinuta monotona, intr-o mohorata si friguroasa zi de iarna.

Citeste si:  H&M colectia de vara

            Blana naturala isi gaseste locul atat pe reverele mantourilor cat si pe puloverele din casmir, iar jachetele incheiate la doua randuri de nasturi ne confirma faptul ca stilul military este in voga si in acest sezon.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: