24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJMachiajul rapid, perfect pentru femeile grabite. Cum se realizeaza

Machiajul rapid, perfect pentru femeile grabite. Cum se realizeaza

Daca esti mereu presata de timp si esti pe graba dimineata inainte de a pleca la servici, trebuie sa stii cateva secrete din arta machiajului pentru a reusi sa arati foarte bine, foarte repede.

Asadar, astazi va prezentam o modalitate de a realiza un machiaj rapid care sa va puna in evidenta trasaturile feminine si pe care il puteti realiza in mai putin de cinci minute, daca urmati indicatiile.

Prin aceasta metoda veti da impresia ca ati realizat un machiaj care mareste ochii.

Machiajul prezentat este foarte rezistent si se realizeaza in felul urmator:

Se aplica mai intai fond de ten, de culoarea pielii, pe intreaga fata. Punctele grase ale fetei, precum nasul sau zona de sub barbie, se acopera rapid cu un pic de pudra.

Apoi, cu o perie, se aplica orice culoare neutra pentru piele, pe pleoape si pe obraji.

Apoi, folositi nuante de gri pentru conturul pleoapei superioare. Cu creionul de ochi, conturati pleoapele usor si apoi aplicati umbre de gri pe pleoapa superioara.

Apoi, realizati cu negru cozi pentru ochi, care sa nu fie prea lungi. Daca ati exagerat cu cozile de ochi, folositi o perie pentru a intinde un poc vopseaua.

Puneti mascara pe gene pentru efectul de marire al ochilor, folositi nuante de roz pe obraji iar pentru buze puteti folosi orice fel de gloss.

In acest fel, veti fi realizat un machiaj in doar 5 minute si cu siguranta va rezista pe tot parcursul zilei.

VIDEO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: