Search for content, post, videos

Machiaj de primavara multicolor

  

        Fii curajoasa si jongleaza cu cele mai frumoase si indraznete culori ale sezonului. Adopta un machiaj chic si multicolor pentru a fi in tendinte cu cele mai „hot” idei lansate, in ultima vreme, de specialistii in make-up.

          Culorile curcubeului sunt pe val in acest an, asa ca esti libera sa le folosesti si sa le transformi in adevarate  accesorii care sa-ti puna frumusetea in valoare. Infrumuseteaza-ti privirea  folosind,  pe pleoape,  farduri in tonuri variate de verde, complementare cu pigmentul pielii tale, dar si cu orice culoare de iris.

      Nuantele deschise sunt perfecte pentru a transmite o profunda impresie de senzualitate si delcatete, in timp ce tonurilr inchise, dramatice, iti vor oferi acel look sexy si indraznet.

         Coraiul este „noul negru” in materie de tendinte de make-up. Aplicarea acestei culori pe pleoape depinde intr-o mare masura si de forma ochiului. Suntem de parere ca aceasta culoare este ideala daca vrei sa ai un machiaj admirabil, folosind doar culori pastelate.

     Tonurile mov-lavanda, sunt de-a dreptul incantatoare. Nuantele liliachii iti indulcesc trasaturile fetei, fiind potrivite oricarui tip de piele si forma a ochilor.  

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *