Search for content, post, videos

Cum sa obtii un machiaj Megan Fox

Frumoasa bruneta de la Hollywood are un look impecabil, indiferent daca este fotografiata la premiera unui film sau surprinsa de paparazzi la cumparaturi. Pe langa stilul de viata, machiajul este atuul ei principal pentru a arata perfect zi de zi. Iata cum reuseste!

Mai putin populara la noi, baza de machiaj este un must-have peste hotare si mai ales in randul vedetelor de la Hollywod. Megan Fox nu face exceptie! Asadar, pentru a obtine lookul ei, incepe cu aplicarea unei baze de machiaj. Aceasta este, practic, o crema hranitoare cu textura fluida, care ajuta enorm la fixarea machiajului si la uniformizarea lui.

Urmeaza corectorul si fondul de ten, produse ce te vor ajuta sa maschezi imperfectiunile. Nu te sfii sa folosesti mai mult corector sub ochi pentru a-ti ascunde cearcanele, dar si in zona T. Ulterior, aplica un fond de ten mat.

Pe langa tenul impecabil, ochii sunt cei care iti capteaza atentia atunci cand o privesti pe Megan Fox. Expresivitatea ochilor ei albastri este accentuata prin folosirea culorilor complementare. Astfel, daca ai ochii albastri sau verzi, aplica mai mult farduri in nuante nude si pamantii, iar daca ai ochii caprui sau negri, joaca-te cu nuante verzui (bineinteles cu masura, in functie de momentul zilei si de evenimentul la care participi). Cand vine vorba de mascara, fii generoasa in aplicarea ei, dar opreste-te inainte ca genele tale sa arate ca doua panze de paianjeni.

Sprancenele… sunt esentiale pentru un look perfect. Desi multe dintre noi alegem sa ne pensam singure sau ajutate de o prietena buna, ar fi bine ca macar o data la o luna sau o luna si jumatate cel mult sa mergem la o cosmeticiana priceputa care sa dea forma potrivita chipului nostru. Ulterior, pana la urmatoare pensare la specialist, este suficient sa cureti ce creste pe langa linia definita de cosmeticiana. Daca sprancenele sunt bine definite dar prea putin evidente, foloseste un fard special cat mai apropiat de culoarea naturala a firelor de par, perie-le si apoi fixeaza-le cu o mascara translucida.

Nu uita de blush in obraji, pentru a arata mai plina de viata si a scoate in evidenta celelalte elemente ale machiajului.

Totodata, daca ai urmarit-o cu atentia pe Megan Fox, ai observat cu siguranta senzualitatea buzelor sale. Ea opteaza deseori pentru un ruj de culoare rosie. Poate momentul zilei sau stilul propriu te face sa ai o retinere in fata rujului rosu, dar ca orice femeie, trebuie sa gasesti o nuanta potrivita culorii tenului tau. In restul timpului, aplica un ruj cremos, intins uniform, iar la final aplica un gloss transparent in centrul buzei inferioare pentru a oferi mai mult volum.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *