16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJMachiajul perfect pentru roscate

Machiajul perfect pentru roscate

Inrolare trafic.ro

Femeile roscate sunt misterioase si feminine, dar a fi roscata nu era tocmai un lucru usor in trecut. In zilele noastre este precum un cadou. Iata cateva idei care sa va puna in evidenta culoarea ochilor si a parului.

Fata. Cand aplicati fondul de ten este de preferat sa folositi o culoare la fel ca tenul dumneavoastra sau apropiata. Incercati sa evitati fondurile de ten care au o nuanta portocalie optand in schimb pentru nuante de bej. Nu incercati sa va ascundeti pistruii sub straturi de fond de ten deoarece acestia sunt semnul feminitatii. Folositi un corector daca este necesar pentru ascunderea petelor sau a acneei, apoi pudrati, dupa care puteti incepe procesul de machiere.

Ochii.Cand alegeti culoarea machiajului optati mai mult pentru culori precum albastru, roz, gri, violet, auriu. Rimelul si tusurile negre sunt prea agresive pentru nuanta dumneavoastra, incercati sa le evitati folosind nuante de maro.

Buzele. Coral, piersica sau tonurile de roz vor arata superb pe buzele dumnevoastra, contrastul cu parul roscat fiind foarte expresiv. Puteti incerca deasemenea si rosu, culoarea parului dumneavoastra radiaza caldura asa ca incercati sa pastrati acest efect cu buzele dumneavoastra.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: