22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJMachiaj colorat pentru ochi caprui

Machiaj colorat pentru ochi caprui

Pot oare ochii caprui sa dezvaluie sufletul unei persoane? Nu sunt sigura de asta. Ceea ce stiu, insa, este ca exista o multime de culori pe care le poti folosi pentru un contrast perfect. Iata cateva idei!

Majoritatea oamenilor de pe planeta au ochii caprui. Mai exact, mai mult de 50% din populatia planetei. Ce inseamna asta? Inseamna ca ai o multime de surse de inspiratie cand vine vorba de machiaj. Poti folosi orice culoare fara sa te temi ca nu se vor potrivi cu culoarea ochilor tai. Poti folosi de la nudul clasic, la nuante exotice, cum ar fi verde, auriu si chiar negru. Cu toate astea, trebuie sa stii cum sa le porti.

1. Verde
Da, poti sa folosesti un pigment verde in centrul pleoapei. De asemenea poti adauga diferite nuante de maro in pliu. Pentru buze este cel mai indicat sa folosesti nuante nude.

2. Roz
Exista o multitudine de nuante de roz. Vrei ceva subtil? Incearca un roz piersicuta. Mergi la o petrecere? Ce zici de un roz aprins?

3. Corai
Desi coraiul este perfect pentru persoanele cu ochii albastri, se potriveste si celor cu ochi caprui. Priveste imaginea de mai sus. Este cea mai usoara metoda de a obtine un machiaj natural.

Citeste si:  Cum alegi rujul potrivit

4. Albastru
Fard albastru pentru ochi caprui? Desigur! Albastrul scoate in evidenta ochii caprui.

5. Auriu
Auriul este greu de folosit cand ai ochii caprui deoarece exista riscul de a arata ca un clovn daca nu esti destul de atenta. Insa, daca il folosesti corect va arata foarte elegant si sofisticat. Il poti combina cu alte culori mai inchise, cum ar fi burgundy, maro inchis sau negru pentru un efect smokey.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: