22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATELupta impotriva cancerului cu aceasta bautura facuta din doua ingrediente ieftine

Lupta impotriva cancerului cu aceasta bautura facuta din doua ingrediente ieftine

Chimioterapia si radioterapia – acestea sunt unele dintre cele mai frecvente tratamente medicale pentru cancer. Cu toate acestea, nu sunt ieftine, plus au tendinta de a veni cu tot felul de efecte secundare. Daca, de fapt, puteti lupta impotriva cancerului cu ceva care costa o mica parte din aceste tratamente si nu produce efecte secundare nefavorabile?

Acest lucru este posibil cu o bautura care este alcatuita din doar cateva ingrediente, ambele pe care le puteti obtine la supermarketul local. Care sunt? Sucul de lamaie si bicarbonatul de sodiu!

Cum ajuta sucul de lamaie in lupta impotriva cancerului

Contine antioxidanti care neutralizeaza excesul de radicali liberi. Cancerul poate rezulta din celule normale sanatoase, fiind afectate de radicalii liberi. Deci, inainte ca cantitatile excesive de molecule care provoaca cancer, sa aiba sansa de a face ravagii celulelor, permite incarcarea antioxidantilor in sucul de lamaie pentru a le impiedica!

Ajuta la controlarea inflamatiei

Stim cu totii ca inflamatia, in special cea cronica, este o veste proasta. Expertii spun ca inflamatia necontrolata poate provoca daune ADN-ului, ceea ce poate duce la formarea cancerului. Acesta este motivul pentru care sucul de lamaie este foarte bun la indepartarea cancerului – are proprietati antiinflamatorii care pot ajuta la gestionarea inflamatiei, prevenind deteriorarea ADN-ului si formarea cancerului.

Citeste si:  Atentie: Daca vezi asta pe unghiile tale este timpul pentru o vizita urgenta la doctor

Ajuta sistemul imunitar sa lupte cu infectiile

Toata lumea este constienta ca un sistem imunitar puternic te ajuta sa te feresti de infectii. Dar ati stiut ca poate ajuta la scaderea riscului de cancer? Potrivit expertilor, unele forme de infectii pot duce de fapt la cancer. Avand un sistem imunitar puternic, puteti scadea riscul de a avea infectii care pot declansa cancer, sansele de a avea cancer fiind minime!

Deci, cum faceti o bautura care lupta impotriva cancerului din sucul de lamaie si din drojdia de copt? Pur si simplu dizolva o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o ceasca de suc de lamaie proaspat stors (de preferinta din lamai organice) si consuma amestecul la prima ora dimineata. Atat de simpla este combaterea cancerului!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: