27 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPLuni, 16 ianuarie 2017. Capricornii pun bazele unei afaceri, iar Pestii au...

Luni, 16 ianuarie 2017. Capricornii pun bazele unei afaceri, iar Pestii au parte de bucurii uriase in plan sentimental

Vibratia zilei este 7 o sa dam dovada de intelepciune, o sa fim ponderati in luarea deciziilor.

Horoscop 2016 BERBEC – E momentul sa va-ngrijiti de sanatate, sa luati un tratament daca doctorul va recomanda asa ceva, ca sa fiti in forma.

Horoscop 2016 TAUR – Poate faceti o rezervare sa plecati cu treaba, sau la distractie in alt oras, peste granita.

Horoscop 2016 GEMENI – Ati putea da pe la medic sa va faceti un consult, sa va asigurati ca totul e in regula, sa puteti munci, sa invatati.

Horoscop 2016 RAC – O sa-i convingeti pe niste oameni influenti sa va ajute, sa obtineti mai repede o semnatura pe un act care v-ar acorda alt statut.

Horoscop 2016 LEU – Se pare c-o sa va-ngrijiti de sanatatea cuiva din familie, daca nu cumva si pe voi va mai supara cate ceva si o sa scapati de niste griji.

Horoscop 2016 FECIOARA – Poate o sa faceti putin sport ca sa dati jos niste kilograme si sa va mentineti conditia fizica, psihica.

Horoscop 2016 BALANTA – Puteti ridica oricat de sus stacheta, c-o sa atingeti cote inalte, in decursul acestui an, si-o sa fie si cu munca multa.

Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa va ocupati de ceva si in particular, fie ca sa luati niste bani, fie ca sa va umpleti timpul liber cu ceva deconectant.

Citeste si:  HOROSCOP – Duminica, 23 septembrie 2018

Horoscop 2016 SAGETATOR – I-ati putea veni de hac unei afectiuni si sa dati un randament mult mai bun la slujba si sa fiti in forma, in general vorbind.

Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa luati legatura cu cineva din strainatate ca sa puneti bazele unei afaceri, sa va apucati, poate, si de treaba.

Horoscop 2016 VARSATOR – Promite sa fie o perioada mai banoasa, poate luati si din urma niste bani, mai vine si partenerul cu o contributie suplimentara.

Horoscop 2016 PESTI – Incepe sa se faca lumina in relatia sentimentala si poate va-ncumetati sa ajungeti la altar, sa va fie sfintita relatia.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: