26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERLucruri pe care seful tau nu trebuie sa le auda!

Lucruri pe care seful tau nu trebuie sa le auda!

Toata lumea adopta diferite strategii pentru a-si uimiii sefii, insa multi omit sa se gindeasca si la ce nu trebuie sa faca. Asa ca va oferim o lista de lucruri pe care nu ar trebui sa i le spuneti niciodata sefului vostru, mai ales daca sunteti femeie.

Nu discuta despre salariile colegilor

Daca ai vreodata ocazia a ii spui sefului tau parerea despre salariile colegilor tai, nu o face. Politica oricarei companii moderne este sa impuna angajatilor prin contract o clauza de confidentialitate referitoare la salariu. Daca seful tau vede ca tu esti prea informata, te va privi suspicios si este posibil ca si colegii tai sa aiba de suferit. Asa ca daca ai aflat unele lucruri, tine-le pentru tine mai bine.

Nu spune niciodata IMPOSIBIL

Este important sa il anunti pe seful tau daca nu poti realiza vreo activitate de munca, insa fii atenta cum pui problema. Daca spui pur si simplu ca nu poti, vei fi considerata incompetenta. Mai bine cere-i sfaturi pana cand ajuge si el la concluzia ca problema te depaseste sau va depaseste pe amandoi. Atunci va considera ca el a gresit cand te-a insarcinat cu o astfel de activitate si va aprecia ca i-ai cerut ajutorul.

Nu te comporta ca si cand ai de gand sa demisionezi

Chiar daca compania pentru care lucrezi nu te satisface, nu este indicat sa iti iei locul de munca prea in deradere. Si mai ales daca ai de gand sa il parasesti curand. Daca vei da dovada de lipsa de interes in ultimele tale zile acolo, asa vei fi tinuta minte. Cu siguranta vei mai avea contacte cu actualul tau sef si pe viitor si nu vrei sa fii tinuta minte ca o delasatoare. asa ca trage tare, mai ales daca urmeaza sa pleci!.

Nu cauta nod in papura

Evident, nu totul merge bine la serviciu. Insa nu trebuie sa scoti mereu ochii tuturor cu lucrurile care nu functioneaza. Cu siguranta toata lumea este constienta de minusurile companiei si daca cineva aduce aminte de ele constant va fi renegat. Mai bine vino cu solutii!

Nu da ultimatumuri!

Nu tu ai puterea de decizie. Sefii, in primul rand, pot lua masuri instinctive. Asa ca primul lor instinct intr-o lupta cu ultimatumuri va fi sa te concedieze. Incearca sa rezolvi divergentele productiv si amiabil.

Nu ii povesti sefului tau prea multe detalii din viata personala

Simplu nu? Daca seful tau afla ca esti prea obosita din cauza ca ai baut prea mult sau ca te-ai certat cu iubitul, te va considera neproductiva si vei scadea in ochii lui. Da-i doar informatiile generale despre tine si totul va fi in regula!

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: