27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERLaura Cosoi, reteta ideala pentru un mic dejun savuros! Iata care este...

Laura Cosoi, reteta ideala pentru un mic dejun savuros! Iata care este propunerea vedetei

Laura Cosoi, o pasionata a bucatariei, are ne ofera reteta ideala  pentru un mic dejun sanatos. Vedeta te invata sa prepari „porridge”, un mic dejun pe cat de sofisticat, pe atat de delicios.

Frumoasa actrita este una dintre vedetele de la noi pasionate de un stil de viata sanatos. Ea a transformat aceasta pasiune intr-un business, caci a scris inclusiv o carte cu retete culinare.

Citește și: Dieta specială după Paște. Cum să te cureţi după ce vei fi mâncat copios

Laura Cosoi, reteta ideala pentru un mic dejun savuros!

„Azi dimineata am preparat un „porridge” bunicel nevoie mare. Asa mi-a spus sotul care l-a savurat langa un ceai verde. Partea buna la acest dejun mic este ca se potriveste perfect si celor care tin post.

Asadar, pentru preparat ai nevoie de cateva ingrediente cheie:

  • lapte de migdale
  • fulgi de ovaz
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1 lingura zahar de cocos sau miere
  • 1 lingura praf de roscove (sau cacao)
  • fulgi de ciocolata de post (optional)
  • mix fructe uscate

Preparare:

Se pune laptele pe foc si se adauga fulgii de ovaz. Se amesteca cateva minute timp in care adaugi zaharul, scortisoara si nucsoara. Nu trebuie sa stea pe foc mai mult de 5-7 minute. Il pui in bol adaugand praful de roscove, fructele uscate si fulgii de ciocolata. Hmmmm, a iesit super bun, nu?!”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Citeste si:  Lectii de viata gratuite! Cele mai inedite citate ale Monicai Bellucci ce te vor pune pe ganduri

De altfel, vedeta a vorbit si intr-un interviu pentru Viva despre pasiunea ei pentru gatit.

„Am gătit întotdeauna. În urmă cu mulți ani, când m-am mutat în București și nu mai gătea nimeni pentru mine a trebuit să învăț. Apoi am început să merg la restaurante pentru că începusem să-mi permit, după care am revenit la gătit, pentru că mi-am dat seama că în restaurante nu găseam tot timpul ceea ce-mi doream, nu puteam să controlez ingredientele și atunci am preferat să-mi gătesc eu.

Prietenii se așteptau să le fac tot timpul ceva bun, apoi am participat la MasterChef și m-a impulsionat cumva să scot volumul „Rămâi la masă’, care practic este un jurnal culinar ce îmi caracterizează modul de viață și rețeteel în care cred și pe care le pregătesc pentru cei dragi”, a declarat Laura Cosoi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: