30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATILa ce a renunțat Carmen Grebenișan după Survivor?

La ce a renunțat Carmen Grebenișan după Survivor?

Una dintre singurele Faimoase care a rezistat cinci luni în junglă din Republica Dominicană, pentru Survivor, ne-a povestit la ce a renunțat după reality-show ul de la Pro TV. Carmen Grebenișan ne-a povestit recent că nu mai folosește anumite device uri de când s-a întors acasă.

carmen-grebenisan-survivor-romania-2023
carmen-grebenisan-survivor-romania-2023

După cinci luni petrecute la Survivor România, obiceiurile s-au schimbat pentru Carmen Grebenișan, una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimosilor. ”Mare parte din obiceiuri au revenit, pentru că mă reprezintă, mă caracterizează.

Dar celelalte, cum ar fi statul pe telefon, în mod excesiv, nu mai există. Nici nu mai am reflex să mai stau pe telefon, sunt mult mai relaxată. De exemplu, ies mai mult prin parcuri. Mă conectez mai mult cu viața reală. Sunt mai prezentă. Singura probema cu care m-am intors a fost o dereglare hormonala.

Niciodată, n-am avut mai multe kilograme decât acum. Acum, am cele mai multe kilograme. M-am dereglat hormonal foarte tare, din păcate, și am pus 8 kilograme, la „Survivor”, în loc să scad.

carmen-grebenisan
carmen-grebenisan

În primele două luni, am slăbit, și, după aceea, s-a schimbat. Cel mai frica acolo mi-a fost de faptul că, probabil, o să o iau razna, pentru că nu am familia lângă mine, pentru că nu am viața mea lângă mine și că, la un moment dat, vreau să ies și nu pot, și mă simt blocată ca într-un joc.

Citeste si:  PRO TV a anunțat grila de toamnă 2023. Când încep Vocea României, Clanul și Imperiul Leilor

Ceea ce era. Am crezut că se întâmplase, dar nu s-a întâmplat. M-am adaptat”, ne-a povestit influencerul care spune că s-ar mai duce încă o dată la un reality-show și că poate ar merge și cu soțul ei.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: