30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăRELATIIInfidelitatea se deconspira singura! De ce oamenii care insala sunt mereu descoperiti

Infidelitatea se deconspira singura! De ce oamenii care insala sunt mereu descoperiti

Un partener asupra caruia planeaza suspiciunea infidelitatii nu trebuie urmarit pas cu pas pentru a obtine o certitudine, caci inselatul este mai mereu la iveala. Iata de ce oamenii care insala sunt mereu descoperiti!

Pornesc cu premisa ca nu vor fi prinsi

Toti oamenii care isi insala partenerii au impresia ca nu vor fi prinsi. Chiar daca stau cu teama in san, ei considera ca nu vor fi descoperiti. Insa aceasta premisa ii face sa fie nesabuiti si sa comita greseli, caci se angajeaza la un comportament tot mai riscant.

Desi unele persoane sunt in stare sa sustina relatii extraconjugale chiar ani la rand, in mod inevitabil se vor incurca in propriile minciuni si se vor da de gol intr-un fel sau intr-altul.

Cei care insala cred ca partenerii ii vor ierta

Persoanele care insala, indiferent de sex, sunt spulberate emotional atunci cand vad ca partenerul nu le iarta infidelitatea, caci in sinea lor au impresia ca vor fi iertati.

Citeste si:  Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Deseori, nu considera ca fac ceva gresit

In multe cazuri, femeile si barbatii care-si insala partenerii nu considera ca fac ceva gresit, gasindu-si scuze pentru propria lor infidelitate. Pe acest fond obisnuiesc sa comita greseli care-i deconspira.

Cei care insala isi schimba lookul

Atat femeile, cat si barbatii care au relatii extraconjugale acorda, din momentul inceperii aventurii, mai multa atentie aspectului fizic. In multe cazuri depun eforturi mari pentru imbunatatirea lookului atunci cand urmeaza sa se intalneasca cu amantul/a.

Este firesc, la un moment dat, ca partenerul de cuplu sa-si ridice semne de intrebare cand isi vede iubitul/a iesind in oras aranjat/a fara el, dar cand sunt impreuna are un aspect mult mai neglijent.

Persoanele care insala sunt, deseori, imposibil de contactat

Ba nu era semnal in zona, ba erau la subsol, ba i se terminase bateria la telefon. Indiferent de scuza, cel ce insala gaseste mereu scuze pentru a justifica de nu a putut fi contactat in niciun fel. Invariabil, la un moment dat acest comportament ridica semne de intrebare.

Cei care insala sunt ostentativi si chiar laudarosi

Chiar si in cercurile cu prietenii apropiati inclusiv de partenerul inselat, infidelul adopta deseori o atitudine ostentativa de tipul “Lasa ca stiu eu mai bine”, “Ehh, sunt mai multe de spus, dar nu zic nimic” si asa mai departe.

Citeste si:  9 semne că iubitul tău te înșeală

In unele cazuri, chiar se lauda cu actele de infidelitate la persoane pe care le crede “sigure”, fara sa constientizeze ca, la un moment dat, cercul se poate inchide iar partenerul poate afla prin cine stie ce coincidenta bizara.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: