16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEIdei de cadouri cu flori de Valentine’s Day

Idei de cadouri cu flori de Valentine’s Day

Inrolare trafic.ro

Felul in care se daruiesc florile la o ocazie precum Ziua Indragostitilor poate schimba modul in care acestea sunt percepute. Florile trebuie sa ajunga la destinatara intr-un mod sau moment neasteptat.

1. La miez de noapte

Pe 13 si 14 februarie, curierii Floria livreaza buchete de flori pana la miezul noptii, pentru ca indragostitii care isi doresc sa inceapa sau sa incheie Ziua Indragostitilor oferindu-si flori sa poata face acest lucru, pastrand surpriza.

2. Cu cafeaua de dimineata

Domnii care pregatesc pentru sambata un mic dejun in pat pentru partenera lor pot si ei sa alature un buchet spectaculos, livrat dis-de-dimineata.

3. Cina romantica

Daca planuiesc o cina romantica, sampania, lumanarile, florile si petalele de trandafiri le sunt livrate la ora aleasa.

4. Cucereste-o in trei pasi

Conceptul Cucereste-o implica dragoste, suspans si multe flori. Cucerirea are loc in trei pasi: mai intai, destinatara primeste 1 trandafir. Dupa 11 minute, curierul Floria o surprinde cu un buchet de 11 trandafiri rosii. După alte 101 minute, de la primirea celui de-al doilea buchet, curierul Floria vine din nou, cu un buchet magnific de 101 trandafiri.

5. Flori si lumanare cu ravas Moon by Dana Rogoz

Alaturi de buchetul de flori, iubita primeste o lumanare Moon, semnata Dana Rogoz. Pe masura ce se topeste, lumanarea dezvaluie o sticluta cu un ravas cu un mesaj de dragoste. In felul acesta, iubita este surprinsa in mod repetat si va aprecia atat atentia la detalii, cat si surpriza planuita de partenerul ei. Lumanarea este semnata Moon by Dana Rogoz, iar mesajele din ravas pot fi alese de expeditor, sau acesta poate lasa soarta sa decida ce va transmite persoanei iubite.

6. Buchet elegant si voucher Shiseido Spa

O experienta absoluta a luxului, un cadou special pentru o femeie pretentioasa si foarte atenta la felul in care arata. Asocierea florilor cu masajul relaxant face orice femeie sa sa simta alintata si iubita.

7. Flori si geanta plic Moon by Dana Rogoz

Pentru ca niciodata o femeie nu are prea multe genti, cadoul fashion al colectiei cuprinde un buchet spectaculos de flori, alaturi de plic rosu MOON, semnat Dana Rogoz.

Intreaga colectie concept de flori de Ziua Indragostitilor creata de Floria.ro este disponibila pe https://floria.ro/cadouri-ziua-indragostitilor/.

Cucereste-o Concept Floria Flori si geanta plic Moon by Dana Rogoz Flori si Lumanare cu Ravas Moon by Dana Rogoz Seara Romantica Concept Floria

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: