22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEIata ce inseamna simbolurile de pe ambalajul produselor de infrumusetare

Iata ce inseamna simbolurile de pe ambalajul produselor de infrumusetare

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna fiecare semn pe care il gasesti pe ambalajele produselor de infrumusetare? Ei bine, dupa articolul de mai jos, totul ar trebui sa aiba sens.

Borcan cu cifre
Nu conteaza de cate ori citesti cand expira anumite produse de infrumusetare, mereu uiti. Pentru asta exista acest simbol. Litera „M” vine de la luni, iar cifrele indica numarul de luni.

Clepsidra
Unele produse folosesc simbolul clepsidrei in locul borcanasului deschis. Este mai putin specific, insa inseamna ca produsul rezista mai putin de 30 de luni. Daca ai inceput produsul acum 2 ani si jumatate este timpul sa renunti la el.

Foc
Considera acest simbol o avertizare. Acest produs este inflamabil. Stinge lumanarelele de pe cada inainte sa te dai cu fixativ.

„e” mic
Vei gasi acest simbol pe produsele fabricate in Uniunea Europeana, insa nu inseamna ca este vreun produs frantuzesc sofisticat. Semnul estimativ indica faptul ca informatia cu privire la volum este corecta. Daca pe recipient scrie ca are 200ml, iti putem garanta ca atat primesti.

Carte si mana
Daca vezi acest simbol pe o sticla, nu vei gasi toate informatiile pe eticheta, vei avea si un prospect inclus cu mai multe detalii.

Sageti incrucisate
Daca ti se pare asemanator cu triunghiul de sageti care iti indica faptul ca recipientul este reciclabil, atunci ai un instinct bun. Compania care fabrica acest produs ofera bani programelor de reciclare.

Citeste si:  Cum ne facem singure acasa o manichiura reusita?

Iepure care sare
Cand vezi un iepure iti vine sa zambesti, dar motivul din spatele acestui simbol este si mai bun. Companiile pot plati sa foloseasca acest simbol daca promit ca nu testeaza pe animale.

Persoana cu sageti
Daca esti un fan al produselor frantuzesti probabil ca ai vazut acest simbol care este logo-ul Frantei pentru reciclare, asa ca nu lasa acest recipient sa ajunga la groapa de gunoi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: