22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJIata ce fel de pensule trebuie sa folosesti in machiaj

Iata ce fel de pensule trebuie sa folosesti in machiaj

Inrolare trafic.ro

Vrei sa ai  un machiaj impecabil? Secretul sta in pensulele folosite. Daca vrei sa ai o mana de artist, iata care sunt pensulele de care ai nevoie.

Pensula pentru pudra este mare, pufoasa si permite pudrei sa se uniformizeze pe toata suprafata tenului. Pentru a obtine efectul dorit, baga pensula in cutia cu pudra, scutur-o un pic in palma, apoi intinde produsul pe fata, dinspre centrul fetei spre exterior. Pensula pentru pudra poate fi folosita si in cazul pudrei bronzante, a perlelor, precum si a fardului de obraz.

Pensula pentru blush este similara cu cea pentru pudra, singura diferenta este aceea ca pamatuful pensulei de blush este oblic. Aceasta forma permite fardului sa se intinda cat mai bine, intr-un mod egal, fara mari eforturi.

Pensula evantai poate fi folosita atat in cazul fardului de obraz, cat si in cazul pudrei. Pamatuful pensulei nu este foarte bogat, deoarece are rolul de a corecta, nu de a machia. Poti folosi aceasta pensula in zona ochilor pentru a indeparta fardul cazut.

Pensula pentru fond de ten este considerata de make-up artisti ca fiind mai practica decat buretelul de fond de ten sau simpla aplicare cu degetele, deoarece ofera o dexteritate mai ampla si un aspect natural.

Pensula pentru fardul de ochi este moale, destul de pufoasa si are forme rotunjite. Acest lucru permite aplicarea fardului chiar si in coltul intern al ochiului si  poate fi de mare folos in creearea umbrelor.

Citeste si:  Cum sa iti evidentiezi culoarea ochilor folosind machiajul. Ce nuante sa folosesti

Pensula pentru anticearcan nu este stufoasa si are colturile rotunjite. Aceasta te ajuta sa aplici cu usurinta produsul si-ti permite sa ajungi in toate colturile ochiului, pentru o acoperire uniforma si un aspect natural.

Pensula pentru ruj este mai aspra, deloc pufoasa si ofera control asupra cantitatii aplicate si este pefecta pentru un contur perfect si uniform al buzelor. Aceasta este folosita in special in cazul in care se doreste efectul de buze pline.

Pensula pentru contur este creata special pentru trasarea unui contur perfect. Poate fi folosita atat pentru conturul buzelor cat si pentru trasarea unei linii in jurul ochilor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: