16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAIata blugii care te slabesc cu 10 kilograme - VIDEO

Iata blugii care te slabesc cu 10 kilograme – VIDEO

Inrolare trafic.ro

In sfarsit, pentru femeile care au fundul mare si soldurile groase si nu reusesc sa scape deloc de ele, a fost inventat un articol vestimentar care le scapa de inhibitii.

Asa ca, daca te-ai saturat sa te imbraci in funcite de silueta, trebuie sa stii caz este vorba despre o serie de blugi, jeans, inventati de cei de la Marks and Spencer. Reprezentantii firmei sustin ca au creat blugii care se potrivesc oricarei siluete si care ascund toate defectele unei femei. 

Potrivit Daily Mail, acesti pantaloni se bazeaza pe forma unica a corpului fiecarei femei. Ei nu au fost creati dupa marimile standard si s-a investit foarte mult in studiul crearii acestor jeansi.

Astfel, au fost scanate peste 10.000 de corpuri de femei si au fost realizate trei tipuri de astfel de pantaloni: Eva, Lana si Marilyn. 

Corporatia a realizat acesti blugi in urma unui studiu care a conchis ca peste 42% dintre femei poarta de cel putin 5 ori pe saptamana blugi si cele mai multe femei au cam 4-5 perechi de blugi in garderoba lor. Iar blugii inventati de Marks and spencer se muleaza perfect pe corp, iau forma fundului si ascund sunculitele de pe talie, dand impresia ca sunteti mai slabe cu 10 kilograme.

Acesti jeansi au fost deja  lansati pe piata din Marea Britanie pe data de 5 septembrie 2012, iar pretul este de 25 de lire.

VIDEO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: