5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscopul zilei de marti, 19 august. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscopul zilei de marti, 19 august. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Suntem din ce in ce mai inclinati sa speram la mai bine, sa ne lasam imaginatia sa zburde, dar aripile ne sunt repede taiate pe masura ce ne dam seama ca nu putem evita anumite aspecte neplacute, dar concrete din viata de zi cu zi.

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 19 august

Berbecii sunt, de regula, destul de siguri pe ei insisi, mai ales atunci cand fac afirmatii importante in fata mai multor oameni. Insa, de data asta, ar putea sa spuna ceva ce vor regreta mai tarziu pe fondul neintelegerii celor din jur. Oricum ar fi, se pot trezi in situatia in care vor fi nevoiti sa dea numeroase explicatii pentru gesturile sau pentru vorbele lor.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 19 august

Taurii se vor simti expusi astazi, avand senzatia ca toate trairile lor persoanale sunt expuse pe tapet in fata tuturor. Astfel, ar putea sa se simta vulnerabili, compatimiti sau chiar blamati de unele voci neprietenoase din jur. Isi vor gasi insa taria de a trece peste si a nu da importanta rautatilor din jurul lor, cu atat mai mult cu cat vor fi placut surprinsi de sustinerea unor oameni de la care chiar nu se asteptau sa primeasca o mana de ajutor.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 19 august

Este ziua potrivita comunicarii in cazul Gemenilor, insa nativii acestei zodii ar putea intampina dificultati in a se face intelesi, pe fondul unei stari meditative care ii incearca. Chiar daca unele persoane din jurul lor nu vor fi pe aceeasi lungime de unda, Gemenii vor avea parte de intelegerea celor apropiati.

RAC – horoscopul zilei de marti, 19 august

Racii simt nevoia sa se destainuie, sa-si exprime temerile si sperantele mai ales in fata partenerului de cuplu sau a unei persoane foarte apropiate lor. Atentie insa! Unele cuvinte rostite risca sa fie interpretate gresit, deci Racii trebuie sa fie cu mare bagare de seama cum pun problema.

LEU – horoscopul zilei de marti, 19 august

Leii ar putea sa se trezeasca in mijlocul unei furtuni puternice. O cearta, o situatie foarte incomoda ar putea sa le strice ziua fortandu-i sa-si lase toate planurile deja facute deoparte pentru a cauta solutia de rezolvare pentru o problema care, in realitate, nu le apartine.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 19 august

Fecioarele incearca sa se foloseasca de informatiile pe care le au la dispozitie in cel mai bun mod posibil. Insa, pe masura ce incearca sa puna toate lucrurile cap la cap, vor descoperi ca unele persoane din cercul lor profesional le-au ascuns anumite aspecte esentiale activitatii lor. De aici se pot isca certuri aprinse. Fecioarele trebuie sa dea dovada de cumpatare pentru a nu se pune in situatii incomode din care sa iasa sifonate.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 19 august

Marile planuri pe care si le fac Balantele ar putea fi in contradictie cu planurile pe care le au apropiatii lor. Desi vor veni cu argumente exacte pentru ceea ce-si doresc, se prea poate sa nu reuseasca sa convinga anumiti oameni apropiati ca „ideea” lor este cea mai buna. Balantele trebuie sa inteleaga ca, uneori, desi toate datele indica o anumita directie, unii oameni nu pot apuca acea directie din motive subiective, nefiind croiti din punct de vedere al caracterului in acest sens.

SCORPION – horoscopul zilei de marti, 19 august

Scorpionii sunt tot mai tentati sa patrunda in profunzimile unei probleme pentru a descoperi trairile generate de aceasta. Insa, nu este vorba de o problema proprie, ci de cea a unui prieten care nu va fi prea incantat de faptul ca nativul din Scorpion scarmana in profunzime ceea ce el incearca sa ingroape. Bunele intentii ale Scorpionului risca sa se intoarca impotriva lui.

SAGETATOR – horoscopul zilei de marti, 19 august

Dinamica relatiilor Scorpionului trece prin schimbari majore, mai ales in ceea ce priveste o legatura foarte personala cu cineva extrem de drag. Acest fapt deruteaza Sagetatorul si nevoia lui de constanta, adaptandu-se greu schimbarilor relationale pe care le descopera brusc, neasteptat, chiar daca ele exista deja de ceva vreme, dar a refuzat pana in prezent sa le recunoasca.

CAPRICORN – horoscopul zilei de marti, 19 august

Capricornii se straduiesc sa inteleaga trairile si motivatiile unei persoane foarte dragi, insa rezervele lor emotionale si psihice sunt cam pe terminate. Astfel ca toate straduintele lor ii secatuiesca puterile. Capricornii au nevoie de timp pentru ei insisi si sa renunte la a incerca sa rezolve probleme care nu le apartin sau oameni care nu vor sa fie ajutati.

VARSATOR – horoscopul zilei de marti, 19 august

Varsatorii se cam satura de oamenii din jurul lor pe masura ce descopera tot mai multa infatuare in randul apropiatilor. Nu inteleg nevoia de a se arata mari si tari a unor persoane din jurul lor, devin iritati de astfel de comportamente si incearca sa se distanteze.

PESTI – horoscopul zilei de marti, 19 august

Pestii si-ar dori sa se suie in propriul balon cu aer imaginar si sa-si lase toata imaginatia sa zburde in directii necunoscute. Insa problemele de zi cu zi ii forteaza sa stea cu picioarele pe pamant, sa fie pragmatici si sa gaseasca solutii in situatii delicate. Pestii ar putea pica destul de obositi seara pe fondul eforturilor depuse, dar vor simti si o stare de satisfactie pentru faptul ca, intr-un fel sau altul, o vor scoate la capat.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: