28 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie

Luna martie a lui 2105 vine cu o serie de schimbari destul de mari pentru nativii fiecarei zodie. Asadar, astrologii au realizat horoscopul lunii martie 2015, in care astrele „vorbesc” despre felul in care vor sta lucrurile in dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – BERBEC

Berbecii vor avea destul de mult de suferit in dragoste, in martie, din cauza ca persoana iubita va decide sa gaseasca pe altcineva. La capitolul bani stau bine, insa doar din cauza ca se epuizeaza si muncesc foarte mult, ceea ce ii va depuncta la capitolul sanatate. Ar trebui sa isi gaseasca linistea interioara.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – TAUR

Poveste asemanatoare si pentru Tauri in martie 2015. Persoana iubita da semen ca s-ar fi saturat sau s-ar fi plictisit de relatia in care se afla, in ciuda faptului ca una dintre cele mai mari probleme ale cuplului, respectiv lipsa banilor, pare sa se rezolve. Pe planul sanatatii se intrevad probleme de ordin respirator in martie.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – GEMENI

Luma martie este minunata pentru Gemeni din toate punctele de vedere. In droagioste au parte numai de armonie alaturi de persoana iubita, fac din ce in ce mai multi bani fara sa depuna un efort uriasi iar cu sanatatea stau cat se poate de bine, mai ales ca au inceput sa faca sport frecvent.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – RAC

Racii au in luna martie 2015 parte de liniste pe toatelpanurile. In dragoste nu se intrevad mari schimbari si totul merge lin, iar cu sanatatea stau din ce in ce mai bine avand in vedere ca au inceput sa urmeze sfatul medicului. Surprinzator, nativii acestei zodii fac rost de o suma incredibil de mare de bani in martie.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – LEU

Luna martie este de pomina pentru Lei! In dragoste totul merge ca pe roate alaturi de persona iubita si se intrevadplanuri pe termen lung. Cu banii stau din ce in ce mai bine, avand in vedere ca au demarat o noua colaborare insa la capitolul sanatate ar trebui sa fie mai atenti. Nu trebuie sa se epuizeze la locul de munca pentru a nu avea surprize neplacute.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – FECIOARA

Luna destul de grea pentru Fecioare in Martie 2015! Se pare ca va avea loc o ruptura pe plan amoros si ca unele proiecte nu vor merge asa cum si-ar fi dorit, acest lucru ducand la o pierdere substantiala de fonduri. Insa, datorita faptului ca au o sanatate de fier, o vor scoate la capat, pe ambele planuri, pana la finalul lunii.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – BALANTA

Luna martie este minunata pentru Balante din punct de vedere amoros! Insa, pe plan financiar au destul de mult de suferit din cauza ca nu rusesc sa nu mai arunce cu banii in stanga si-n dreapta. La finalul lunii vor suferi din cauza unei viroze care ii va pune la pat pentru cateva zuile.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – SCORPION

Scorpionii au in schimb o luna grea in martie din punct de vedere amoros! Se pare ca persoana pe care si-o doresc alaturi ja decide sa aleaga pe altcineva. Asa ca nativii acestei zodii isi vor canaliza toata energia spre munca, ceea ce inseaman ca vor face bani insa vor avea de suferit la capitolul sanatate, din cauza epuizarii.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – SAGETATOR

Sagetatorii pot spune ca luna martie 2015 este una dintre cele mai obositoare luni ale acestui an. Acest lucru se intampla din cuza faptului ca sunt foarte stresati din punct de vedere financiar, din cauza unor investitii cat se poate de proaste din trecut. Vor trece cu bine peste probleme insa, avand in vedere ca persoana iubita le va fi alaturi mereu. Si sanatatea defier ii ajuta.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – CAPRICORN

Capricornii pe de alta parte au probleme in dragoste in martie din cauza ca s-au plictisit de persoana care le este alaturi. Reusind sa se detaseze de ea, vor avea succes financiar insa cu riscul de a se imbolnavi din cauza efortului depus la munca.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – VARSATOR

Varsatorii insa, la fel ca si Gemenii, vor avea o luna minunata din toate punctele de vedere in martie! Persoana iubita le va face toate poftele, banii vor aparea de unde nu se asteapta si vor fi plini de energie si de sanatate.

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie – PESTI

Pestii pe de alta parte au de suferit din cauza sanatatii in martie. Au nororc insa ca persoana iubita le este alaturi si ii ajuta sa treaca peste momentele grele. Insa, la capitolul financiar nu au de ce sa isi faca griji, avand in vedere ca banii vor curge.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: