Search for content, post, videos

Zodiile care se hranesc cu energia ta

Exista persoane care te seaca de energie prin simpla lor prezenta, acestia sunt numiti de specialisti “vampiri energetici”. Le place sa domine si uneori nu trebuie sa spuna nimic pentru a te stoarce de energie.

Simpla lor prezenta te va coplesi. Iata care sunt cei trei nativi ai zodiacului care se hranesc cu energia ta.

Pesti
Nativilor din Pesti le place sa se impuna, sa fie mereu in centrul atentiei si toata lumea sa-i asculte. Acesti nativi adora sa-i barfeasca pe cei din jur si uneori transmit vibratii negative. Au mereu de comentat si de fiecare data exista ceva ce ii nemultumeste.

Leu
Leii sunt extrem de energetici si pozitivi si te vor stoarce de orice energie posibila. Este mereu agitat si gata de actiune. Nu sta locului niciodata si asta te va obosi cumplit. Daca esti si tu o persoana care functioneaza la turatie maxima 24/24 atunci te vei intelege bine cu acest nativ.

Berbec
Berbecii sunt insuportabili la prima vedere si asta pentru ca impun un soi de respect, insa de cele mai multe ori este unul fortat. Acest nativ ii arde constant pe cei din jur cu atitudinea lui. Este un prieten loial, insa de multe ori face compromisuri pentru a iesi el in evidenta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *