Search for content, post, videos

Zodii cu capul in nori! Nu te poti baza pe ele – Iata de ce

Poate ca ai observat in cercul tau de prieteni, colegi sau cunostinte ca unii nativi sunt mai cu capul in nori si ca reusesti cu greu sa le captezi atentia. Iata despre cine este vorba.

Fecioara
Fecioarele se incadreaza perfect in topul celor aeriene zodii, oricat de perfectioniste si critice ar fi.

Li se intampla sa fie cu capul in nori mai ales cand subiectul despre care se vorbeste nu le vizeaza pe ele. Fecioara adora sa fie singura care isi da cu parerea, iar atunci cand vorbeste parca nu mai aude pe nimeni in jurul ei.

Ba mai mult, ai observat ca intr-o conversatie cu o Fecioara, la un moment dat, iti da senzatia ca o pierzi? Cel mai probabil se gandeste la ce are de facut mai tarziu, la munca, sau de unde sa inceapa curatenia. Daca vrei sa ii captezi atentia, fa discutia in asa fel incat sa se invarta in jurul ei.

Gemeni
Gemenii nu duc lipsa de concentrare, insa problema lor este ca sunt atenti la prea multe lucruri in acelasi timp. Chiar daca au cele mai bune intentii, din agitatia lor se naste un mare haos. Gemenii isi doresc sa faca mult prea multe lucruri in acelasi timp si asa vor ajunge si ei una dintre acele zodii cu capul in nori.

De multe ori le pierzi atentia in timpul discutiei pentru ca se gandesc deja la urmatoarele 50 de lucruri pe care le vor face.

Varsator
Varsatorii sunt cunoscuti pentru firea lor artistica si boema, acestia nu au cum sa nu fie cu capul in nori. Varsatorul este prea prins in lumea artei si nu crede ca este cazul sa coboare cu picioarele pe pamant.

Varsatorul refuza sa fie pragmatic, insa daca vrei sa porti o discutie serioasa cu el, aminteste-i ca uneori nu poate fugi de responsabilitati.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *