Search for content, post, videos

Zodii care sufera cel mai mult din dragoste

Daca majoritatea nativilor se descurca destul de bine la capitolul dragoste, dintre cei 12 nativi, exista cativa mai putin norocosi.

Iata care sunt zodiile care sufera cel mai mult din dragoste

Rac
Extraordinar de sensibili, nativii din Rac au tendinta de a uita uneori de ei insisi pentru a fi pe placul partenerului, chiar daca acesta nu este tocmai cel mai potrivit. Nativii acestei zodii sunt slabi, excesiv de precauti si nesiguri. De cele mai multe ori se lasa condusi, insa, in momentul in care au ajuns la capatul rabdarii, pleaca fara a se mai uita in urma.

Balanta
Sensibili si pasionali, nativii din balanta se dedica in totalitate unei relatii. Insa, atunci cand lucrurile nu ies cum si-ar fi dorit ei, acestia ajung sa sufere cumplit. Prefera sa sufere in tacere, in loc sa poarte o discutie cu partenerul de viata, iar acest lucru duce la un intreg scenariu dezastruos produs in mintea lor.

Pesti
Pestii iubesc fara margini, insa au prostul obicei de a nu-si lua masuri de precautie. Fiecare relatie o vad ca pe ultima, isi fac planuri de viitor si se vad la altar.

Nativii ajung de la extaz la agonie in doar cateva clipe. Dupa o dragoste pe care o considerau un dar de la Dumnezeu ajung sa se confrunte in fiecare zi cu teama abandonului.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *