Search for content, post, videos

Zodii care se indragostesc mai greu

Cu toate ca isi doresc o familie, iubire, liniste, intelegere, aventura, exista unele persoane care intampina dificultati atunci cand vine vorba de sentimente.

Fie ca este vorba de experientele proaste din trecut sau diversi alti factori, conform zodiacului, aceste persoane dau inapoi atunci cand simt ca se indragostesc.

Rac
Racul are nevoie de libertate si independenta si incearca de fiecare data sa scoata in evidenta acest lucru.

Ei vor lupta din rasputeri pentru a nu sfarsi cu sufletul frant si dependent de tine. Se vor pune mereu pe primul plan, iar acest lucru ii ajuta sa aiba si incredere in ei.

Varsator
Nativii din Varsator adora ideea de iubire, admira cuplurile fericite, insa, cand vine vorba de propriile sentimente, acestia fug cat ii tin picioarele.

Acestia sunt mult mai atrasi de fantezia iubirii decat de iubire in sine si mai repede se indragostesc de vedete si actori decat de o persoana reala. Cand vine vorba de iubire, varsatorii prefera sa ramana reci si pragmatici.

Fecioara
Fecioarele iti dau senzatia ca sunt complet implicate, insa, cand te astepti mai putin, se vor razgandi si vor bate in retragere. In ciuda comportamentului ele vor sa se indragosteasca, insa nu oricum, ci in felul lor personal. Fecioarele iubesc dragostea, dar in acelasi timp iubesc sa o destrame.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *