Search for content, post, videos

Zodiacul grecesc. Ce iti rezerva astrele zeilor

Poti afla care este partea ta negativa definitorie uitandu-te in zodiacul grecesc. Citeste in continuare si afla ce parti negative trebuie sa indrepti pentru a nu te face neplacuta in mediile din care faci parte.

Pegasus (Berbec) – Te-ai nascut sub semnul acesta, deci esti o persoana cu nasul pe sus si ai impresia ca meriti totul din lume pe o tava din argint si tihnesti dupa foarte multa pasiune. Iti faci cele mai mari iluzii.

Cerberus (Taur) – Fire foarte agresiva si de nestapanit, atunci cand vine vorba de critica la persoana ta. Fiind un caine gigant cu 3 capete in mitologia greaca, nu suporti sa-ti spuna cineva ceva ce nu-i pe placul tau.

Satir (Gemeni) – Nu esti o fire stabila din punct de vedere emotional, asa ca vei alerga mai mult dupa pasiuni trecatoare, in loc de a-ti cauta un partener cu care sa-ti imparti toata viata.

Sirena (Rac) – Te faci placuta in orice situatie si stii cum sa-i convingi pe toti sa-ti cada in plasa, mai ales ca-n mitologia greaca sirenele faceau marinarii sa sara de pe stanci. Tu doar… Ii bagi la tine-n plasa.

Griffin (Leu, Fecioara) – Esti o femeie periculoasa pentru ca scopul tau e sa aperi ceea ce ai cu toate mijloacele posibile. Jumatate leu, jumatate vultur… Aceasta combinatie iti garanteaza cu nimeni snu se va atinge de ceea ce e al tau.

Himera (Scorpion, Sagetator) – Esti o fire de obicei neinteleasa de cei din jurul tau si nu esti vazuta ca o persoana de incredere pentru ca ai tendinta de a fi ipocrita.

Minotaur (Capricorn) – Iti doresti foarte mult sa fii la conducere, insa asta nu prea se intampla. De aceea, ai tendinta de a fura idei si de a le prezenta ca fiind ale tale. Asta poate crea foarte mult deranj printre colegii tau.

Centaur (Varsator) – Iti controlezi cu greu sentimentele, asa ca vei avea des accese de furie si dorinte sexuale. Iti place sa te lasi ghidata de emotie, pana e prea tarziu.

Harpie (Pesti) – Esti razbunatoare si nu ierti deloc usor. Iti gasesti fericirea in ghinionul celor apropiati si nu poti sa renunti la invidia care te macina de ani de zile.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *