Search for content, post, videos

Care sunt zodiile de care trebuie sa te feresti! Sunt extrem de egoiste si superficiale

Se spune ca daca iti doresti o viata frumoasa si placuta trebuie sa te inconjori de oameni frumosi, cu care sa rezonezi. Desi unele zodii se imprietenesc rapid cu toata lumea si isi ofera sprijinul, altele sunt egoiste sau prea superficiale, motiv pentru care nu te poti baza pe ele.

Descopera care sunt acestea, mai jos:

Fecioara

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt extrem de atente, insa vor sa descopere defectele, pentru a le exploata la maximum. Nu te poti baza pe ele, intrucat fix cand iti e lumea mai draga vor actiona si te vor rani.

Leu

Da, da nu e niciun secret pentru nimeni cu acesti nativi sunt ambitiosi, insa deseori gresesc. Au senzatia ca sunt cei mai buni si ca toti trebuie sa le respecte deciziile. De aceea, uneori ajung sa-i ranasca pe cei din jur.

Berbec

Nativii Berbeci nici nu se gandesc ca pot rani pe cineva, nici nu le trece prin cap ca ar putea suferi cineva din cauza vorbelor sau a deciziilor pe care le iau pentru ca, sincer, ei oricum nu prea se gandesc la ceilalti. Ei se gandesc doar cum sa obtina ceea ce vor si ceea ce au nevoie, indiferent ca altii raman in urma suparati, jigniti sau raniti.

De cealalta parte, zodiile pe care te poti baza si in care poti sa ai incredere sunt Racii si Capricorni, intrucat sunt foarte atenti si grijulii, motiv pentru care ori de cate ori le vei cere ajutorul vor raspunde pozitiv.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *